2777
2789

سلام.

گاهی نباید رفت، باید ماند و با چشم باز دید ....

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این فقط یه متن اینستاگرامیع من درکنار عشقم میمونم تا اخرش هم هستم

❤️❤️❤️

میشه به عشقت بگی منو تعلیق نکنه؟

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

بله میشه تو هم دیگه اذیت نکن

آخه اذیت کدومه .....

اینجا محیط ریپ زدن و ریپ شدنه .....

دیروز تو واسه چندمین بار اومدی باز توهین کردی؟

اونم رفت تو جبهه تو بجای اینکه از سر مرام، کار زشت شما رو نکوهش کنه. نبرد ۲ به ۱ بود و منم کمی علیه گوگول اتک زدم تا حساب دستش بیاد ..... 💪💪

💪💪

رابطه ات با نماز چطوره؟

آخه اذیت کدومه .....اینجا محیط ریپ زدن و ریپ شدنه .....دیروز تو واسه چندمین بار اومدی باز توهین کردی ...

ترفند حدیده؟توی محیط عمومی اونم این اختیار رو داره مه دلش نخواد ریپ بزنی منم دلم نمیخواد .تو توی محازی یکی به خانمت گیر بده بازم میگی فضای عمومیه ؟

ترفند حدیده؟توی محیط عمومی اونم این اختیار رو داره مه دلش نخواد ریپ بزنی منم دلم نمیخواد .تو توی محا ...

اگر کسی دوس داره به خانومش کسی کاری نداشته باشه باید از سمت خانومش کنترل و نظارت انجام بده. اگر خانومی لیبل بزنه آقا هیچ کس سمت من نیاد اما در عمل با رفتارش و کارهاش دنبال جذب و اختلاط با دیگرون باشه (پشمک بودن رو کنار بزاریم واقع بین باشیم) و به قول خودمون به دیگرون نخ (پا) بده ..... مردش باید آنقدر عاقل و غیرتی باشه اول از سمت خانومش قضیه رو اصلاح کنه.

خودت تاریخ ها رو نگاه کن از چه زمانی با من آشنا شدی، هم قبل و هم بعدش من با کاربرای اینجا تبادل پیام دارم. چند نمونه هم امروز واست گذاشتم مثل همون که گفتم شب شما پرتقالی و پاسخ گرفتم شب شما شکلاتی .....

اگه دیدیش بهش بگو منو تعلیق نکنه. آفرین

اگر کسی دوس داره به خانومش کسی کاری نداشته باشه باید از سمت خانومش کنترل و نظارت انجام بده. اگر خانو ...

اولا من اعتماد کامل بهش دارم.توی شخصیت ماها به این تبادل نظر نخ دادن نمیگن اونقدر خانم هست که از پس خودش بربیاد .اونقدر هم بزرگوار هست که منتش رو میکشن ولی محل به کسی نمیده اختیاحی نداره توی این سایت به هولهای داغون نخ بده اگه بخواد ادمهای سطح بالا منتش رو میکشن 

اولا من اعتماد کامل بهش دارم.توی شخصیت ماها به این تبادل نظر نخ دادن نمیگن اونقدر خانم هست که از پس ...

خب حالا که بحث نخ دادن و .... نیست چرا وقتی با من حال مکاتبه هست میای وسط و بی ادبی میکنی؟

تو که میگی تو شخصیت شما این چیزا حله، پس چرا خودتو خراب میکنی؟

اگر کسی نخواد چت کنه خب نمیکنه، وقتی کسی چت میکنه و فر فر استیکر خنده هم میزاره یعنی مشکلی با چت نداره (یعنی بدش نمیاد) دیگه از این واضح تر بگمممممم.

با چیزایی که تو گفتی واقعا دیگه مشکل حله. دیگه فحاشی و توهین نکن و پسر خوبی باش علی آقا.

خب حالا که بحث نخ دادن و .... نیست چرا وقتی با من حال مکاتبه هست میای وسط و بی ادبی میکنی؟تو که میگی ...

الان خودش تمایلی نداره به صحبت .منم از سمت خودش اعتماد و اطمینان دارم و تشخیصم اینه تو صلاحیت نداری باهات مکاتبه کنه به عنوان یه همراه بهش گفتم ایشونم پذیرفت که حق با منه .روزی با ادمای هول مکاتبه نداشته واسه همین شناختی از شماها نداشت که خوشبختانه من بودم بهش گفتم.جدای این حرفها هم خودش دیگه تمایلی نداره و هم من دوس ندارم با امثال تو مکاتبه کنه.چون میدونم داری بحث میکنی که از حرفام یه مطلبی برا اختلاف اندازی بین منو همراهم در بیاری دیگه تمایلی به ادامه بحث ندارم

اولا من اعتماد کامل بهش دارم.توی شخصیت ماها به این تبادل نظر نخ دادن نمیگن اونقدر خانم هست که از پس ...

به قول خودت:  اونقدر خانم هست که از پس خودش بربیاد .اونقدر هم بزرگوار هست که منتش رو میکشن ولی محل به کسی نمیده اختیاحی نداره توی این سایت به هولهای داغون نخ بده اگه بخواد ادمهای سطح بالا منتش رو میکشن 

اگه به حرف خودت ایمان داری پس اون خوب و بد رو تشخیص میده و نفهم که نیست خودش میدونه جواب بده یا نه و تو هم سبکسری رو کنار بزار بیخود محدودیت هایی نساز که یکی اهمیت نده یکی ناراحت شه یکی هم بهت بخنده.... 

خب حالا که بحث نخ دادن و .... نیست چرا وقتی با من حال مکاتبه هست میای وسط و بی ادبی میکنی؟تو که میگی ...

درضمن اون شخصی که تورو فرستاده بیای اختلاف بندازی همه چیزو اعتراف کرده دو هفته پیش دیگه نقشه تون بهم خورد