2777
2789
عنوان

اعصابم شدید خرابه

280 بازدید | 19 پست

چرا من اینقدر سینه هام بدفرمن خانوما تروخدا اصلا خیلی افسرده دارم میشم ی زایمان داشتم ی سقط.  کل هیکلم خوبه ینی شکمم باز بهتره  ولی خو سینه هام افتااااده و بزرگ ۲۷سالمع شوهرم یبار نشده بم بگ ی فکری کن ورزش کن از عملم میترسم تروخدااا بیاین بم بگین شرایطمو داشتین کوچیک کردین و سفت  بدنسازی نوشتم بنظرتون تاثیردارع؟توجمع شدنشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندام زنها تو همه شرایطی خوشگله خدایی حساس نشو

من فک کن رفتم لباس عوض کنم دخترخاله هام بودن دوتاشون  میگفتن یاااهدا چرا اینجور شدی  راس میگن بخدا تانبینی درک نمی‌کنین خیلی افتضااااحم پوست بالاتنم از چاقی افتاده رو هم 

شوهرت چرا باید بده هرکس یه عیبی داره بالاخره منم سینه هام بزرگ بود الان لاغر کردم شل شده نمیدونم چ ک ...

چقد لاغر شده؟ینی واقعا لاغری تاثیردازع؟بخدا من  رژیم گرفتم   الان ۶۸کیلوم بشم۶۰بنظرت چقد سایز کم میکنم؟ذرکنارش دارم بدنسازی هم میرم بنظرت سفت میشن؟

چقد لاغر شده؟ینی واقعا لاغری تاثیردازع؟بخدا من رژیم گرفتم الان ۶۸کیلوم بشم۶۰بنظرت چقد سایز کم میک ...

من ۱۲تا کم کردم از۸۵اومده ۷۰

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

سایزت چنده کرال خوبه شنیدم

سایزم نمی‌دونم چنده بخدا ولی فک کنم ۹۰هست  تولباس زیر ک می‌پوشم ۸۵از همه طرف میزنع بیرون سنی بالاش کنارهاش. ینی هیچ لباس زیری اندازم نی مگ این سوتین ها کش داره پتینسون کرال چیع

مردم رو که بیخیال حرف مفت میزنن حالا من یه عمر ناراحت بودم چرا بزرک نیس   اقا باور کن اگر خیلی خط خطی نیست و شل نیست بیخیال شو باور کن زیباس مطمینم فقط تو حساسی شوهرتم چیزی نمیگه گیر دادی خودت

مردم رو که بیخیال حرف مفت میزنن حالا من یه عمر ناراحت بودم چرا بزرک نیس اقا باور کن اگر خیلی خط خط ...

متاسفانه خط خطی و شل و بشدت اویزونن .  آرزومه سینه هام بشن۷۵و سفت بنظرت باشگاه بدنسازی تاثیرداع