2777
2789
عنوان

رژیم گرفتی

55 بازدید | 6 پست

سلام خانما ۹روزه رژیم فستینگ گرفتم ولی مثلا از ده شب هیچی نمیخورم تایم ظهر ساعتش کمترع و اون مابقی روهم با کالری شماری میخورم   کی پس قرارع سایزو وزن کم کنم بالاتنم خیلی نابوده خیلیاااا. شما تویک ماه چقد کم کردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ماه بیشتر از چهار کیلو نباید کم کنید.

در هفته مجاز به کاهش وزن نیم تا یک کیلو هستید.

زیاد هم رژیم فستینگ نگیرید

سعی کنید کنار رژیم حتما فعالیت ورزشی داشته باشید ترکیبی از هوازی و قدرتی.

رژیمتون هم درصد زیادی پروتیین داشته باشه 

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ
در ماه بیشتر از چهار کیلو نباید کم کنید.در هفته مجاز به کاهش وزن نیم تا یک کیلو هستید.زیاد هم رژیم ف ...

کلا پنج کیلو کم کنم این ماه عالیع واسم . باشگاه بدنسازی هم میرم کنارش نیم ساعتم پیاده روی و ورزش روزانه توخونع دارم   صبحانه و ناهارم دوتا تخم مرغ و یک سیب زمینی ابپزع با گوجه ای ی کوچولو هم نون  دیگ رفت تاشام ک شوهرم بیاد  ساعت۸شام میخوریم. آخرشبم ی چایی با ی کوچولو کیک میخورم. خیلیییی کم

کلا پنج کیلو کم کنم این ماه عالیع واسم . باشگاه بدنسازی هم میرم کنارش نیم ساعتم پیاده روی و ورزش روز ...

آخر شب به جای کیک و چای که هیچ خاصیتی نداره و کربوهیدرات خالصه ، میتونی قبل خواب یه لیوان شیر کم چرب با دارچین بخوری.

هم ضعف قبل خواب رو برطرف می‌کنه 

هم باعث افزایش متابولیسم تو ساعت خواب میشه که به کاهش وزن کمک می‌کنه 

هم درصد زیادی پروتیین داره.

«اگه هدفت رسیدن به چیزی باشه که با ذاتت در تضاده، همیشه شکست می‌خوری. هدفت باید این باشه که خودت باشی، که مثل خودت رفتار کنی و به‌نظر برسی و فکر کنی، که حقیقی‌ترین نسخهٔ خودت باشی. از خودت بودن استقبال کنی. تشویقش کنی. دوستش داشته باشی. برای رسیدن بهش سخت تلاش کنی. وقتی هم کسی مسخره‌ش می‌کنه یا بهش دهن‌کجی می‌کنه، محل نذاری. شایعات بیشترشون درواقع حسادتن و فقط ظاهرشون رو تغییر داده‌ن. سرت رو بنداز پایین. استقامتت رو حفظ کن. ادامه بده...»بریده ای از کتاب کتابخانه نیمه شب اثر مت هیگ

سعی کن غذات بیشتر فیله مرغ ماهی تخم مرغ کره بادام زمینی و لبنیات باشه.

اینا درصد زیادی پروتیین دارن.

از دمنوش های لاغری مثل چای سبز و زیره سبز و دارچین کمک بگیر قبل ورزش بخور که سوخت و ساز بره بالا.

آب زیاد بخور.

خوابت تنظیم باشه.

صبح زود بیدار شو بعد صبحانه ورزش کن.