2777
2789
عنوان

این بچه آبروی ما رو برد😁

2065 بازدید | 56 پست

آقاااا😂 این بچه ها چرا این طورین

ما دیشب خونه پدرشوهرم اینا بودیم ، کسی روزه نبود فقط محض اینکه شب اول و ایناست جاتون خالی  پدرشوهرم زولبیا بامیه گرفته بود 

آریو آبروی ما رو برد😁 برگشت گفت وااااای این لونه زنبورا چین چقدر خوشمزن🫡 

منو میگی قرمز شدم از خجالت هی میگم خداروشکر خونه بابای خودم نبود بگن شوهرش نمی گیره براشون🫠

حالا اصن چیزی یادش بدم؟ بگم تو جمع نباید اینجوری کنه یا همون اقتضای سنشه و همه بچه ها اینجورین؟

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقاااا من نمیدونم چرا اینجوری میکنن این بچه ها 

من داداشم سر شام خانوادگی بودیم رو میز کباب بود

داد زد مامان مار مار😐

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

منظور امضات چیه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

چقدر شیرین منم از این به بعد به عشق پسر شما میگم لونه زنبور🥰🥰😍😍😘😘 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اخه زولبیا سالی یه باره

طبیعیه بچه ها یادشون بره

بچه های منم حتما یادشون رفته

عیب نداره که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

خب بچه کوچیه شاید ندیده هنوز

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
منم همسن بچه ات بودم رفته بودیم جایی گفتم مامان این نارنجی چیه مامانم گفت که عزیزم پرتقاله:)گفتم ک ب ...

وای خدا نکشتتون😁😁😁 اینم همین بود دیشب انگار اولین باره همچین چیزی می بینه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛