2777
2789
عنوان

این بچه آبروی ما رو برد😁

| مشاهده متن کامل بحث + 2065 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگفت رفتیم مهمونی پسرش پرتقال دیده بود باهاش روپایی میزد میگفت مامان این چیه یکی هم میگفت بچش موز دیده بود میگفت اخجون خیار زرد بچه ها خیلی جالبن

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود
وای دقیقاااا من نمیدونم چرا اینجوری میکنن این بچه ها من داداشم سر شام خانوادگی بودیم رو میز کباب بود ...

ای وای من😂😂😂 مار اخه؟

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

ول کن بابا حساس نشو بچه اس دیگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

طبیعیه کاملا

مورد داشتیم بچه مربا رو نمیدونست چیه ، هی میپرسید این چیه چقد خوشمزس ما از اینا نداریم

حالا باباش کارخونه داره ، یخچال خونشونو باز کنی وسایل داخلش میریزه بیرون از بس پره

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

چقدر شیرین منم از این به بعد به عشق پسر شما میگم لونه زنبور🥰🥰😍😍😘😘

😍😍قربونتون برم من

لونه زنبور نمیدونم چطوری ثانیه ای به ذهنش رسید

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

تا کی اینجورین؟ بزرگ شو پسررر😂

بچن درکی ازآبروریزی ندارن یه باریکی ازخانوماتوآرایشگاه میگفت بچه روبردم تولدموزهادیده هی می‌گفته مامان ایناچی ایناچی ان میگه بخدا توخونه  هی میخرم هاآبروموبرد