2777
2789
عنوان

همه چی خوبه اما وقتی...

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 20 پست

اگه فرق گزاشتن داعم این فرق گزاشتن روبهش یادآوری کن

اگه دعوات کردن باناراحتی ویه خرده سیاست بگوعزیزم مثلامامانت بهم گفته توخوب نیستی؟؟

خوب پس منونمیخواد.....یاباهمه اینجوریه؟؟

من همیشه به مامانت خوبی میکنم ولی مامانت چون باهام راحت نیست اینجوری باهام رفتارمیکنه.،،،،

همه وی روبنداز گردن اونامثلابگوماداریم هرهفته میریم خونه ی ماما نت اینا اونا راحت نیستن،شایدکارداشته باشن،شایدبخان جایی برن نتونن

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍
شایدچیزی که میخام بگم اوج بدجنسی باشه  عزیزم تاحالامادرشوهریاپدرشوهرت بین شمایابرادرهاش فرق گز ...

نه والا حتی یکم شوهر منو بیشتر دوست دارن ولی با این حال شوهر من جرات داره سر من داد بکشه هم مامانش بهش چی میگه هم باباش حتی باباش زد تو گوشش همه طرف من هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا خوبن منم اونا رو دوست دارم مادر شوهرم خیلی خوبه حتی یک بارم چیزی نگفته که ناراحت بشم اما خوب منم دوست دارم یه هفته همین جا باشیم

خیلی خودخواهه تا موقعی که من مخالفتی نکنم همه چی خوبه اما امان از روزی که من بگم این نه یه چیز دیگه

نه والا حتی یکم شوهر منو بیشتر دوست دارن ولی با این حال شوهر من جرات داره سر من داد بکشه هم مامانش ب ...

خب اونجاخوبه برودیگه

الکی هم زندگیت روتلخ نکن

به مامانش اینابگوبهت کمک میکنه

گل دخملم،عشقم👯1396/8/2بدنیااومده تیکرتولدشه 😘😍

بگو این تو اینم بچت اونم مامانت ، من بای بای.یه مدت زندگی رو تعطیل کن بعدش که دید چقد سخته شاید عوض شه

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی