2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست
عزیزایی که شیرخودتون رومیدیدچی میخوریدکه ماشالاه نینی هاتون وزنشون خوبه؟پسرمن اصلاخوب وزن نمیگیره،خی ...

منکه همه چی میخورم همه چی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهگی بهداشت بردیش؟ بهداشت بهم گفت چهار ماهگی بیارش یعنی وزن سه ماهگیش و نمیگیره؟؟

تا ۶ماه بهتره هرماه چک بشن من خودم بردم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
عزیزایی که شیرخودتون رومیدیدچی میخوریدکه ماشالاه نینی هاتون وزنشون خوبه؟پسرمن اصلاخوب وزن نمیگیره،خی ...

مامانم همون روز اول سینه هامو کمرمو با روغن زیتون چرب کرد

ماما هم بهم کفت کاکائو خیلی واسه زیاد شدن شیر خوبه

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

والا من ک چیز خاصی نمیخورم ینی هرچی دم دست باشه میخورم کلا موافق نیستم ک غذا تاثیر زیادی رو وزن بچه میزاره بیشتر باید ب نحوه شیردهی توجه کنی عزیزم

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

بادام درختی بخور و خرما شیرت عالی میشه من روز زایمانم عسل و بادم درختی خوردم سینه هام مثل سنگ پر شیر شد حته پد و پارچه میذاشتم تو سوتینم سوتینم خیس میشد 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
والا من ک چیز خاصی نمیخورم ینی هرچی دم دست باشه میخورم کلا موافق نیستم ک غذا تاثیر زیادی رو وزن بچه ...

طفلک نینیم دوماه وبیست ویک روزشه،داره دندون درمیاره،خیلی بیقراره شیرنمیخوره

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢

چی😲

چقد زود؟؟؟؟؟؟؟

طفلی

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

دندون که مال الان نیس شاید کولیک داره استباه میکنی

عزیزجان فک نکنم دندون دراره فعلا زوده پسر منم همش دستش توو دهنشه و اب دهنش میاد همش چند روز بیقراری میکرد و.. فک کردم برا دندونه ولی نبود الان خوب شده. دارن لثه سفت میکنن