2777
2789
عنوان

وزن گیری نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 50 پست
غصه نخور فایده نداره خوب کمکی شیر خشک بده

اخه تا ۳ماهگی عالی بود و بالای نمودار شیرخشکم لب نمیزنه

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تا ۳ماهگی عالی بود و بالای نمودار شیرخشکم لب نمیزنه

شبانه بهش شیر بده شیر شبانه تپلش میکنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

دختر من 3645 بود وقتی به دنیا اوند ولی همون هفته ی اول مریض شدو کزنش به 3400 رسید

بعد از مریضیش که 15 روزش بود بردم دکتر  شده بود 3680

اما الان که 34 روزشه شده 4420

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍

الان نی نی من دوماهشه شش کیلو داره ولی اصلا چاق نیس فقط لپ داره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
دختر من 3645 بود وقتی به دنیا اوند ولی همون هفته ی اول مریض شدو کزنش به 3400 رسید بعد از مریضیش که ...

خوب عزیزم وزنش که خدا حفظش کنه برات

خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذار لطفا
الان چنده وزنش

۳ماهگی ۷۲۰۰ بود بدون لباس این دو هفته ک گذشت فقط صد گرم اضافه شده

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
خوب عزیزم وزنش که خدا حفظش کنه برات

مرسی گلم

یعنی نرمال اضافه کرده؟؟؟

قدش هم 5سانت اضافه شده 

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
شبانه بهش شیر بده شیر شبانه تپلش میکنه

شبا ک تا صب یسره شیر میخوره. این ماه بعد ختنه اینجوری شد

۳ماهگی ۷۲۰۰ بود بدون لباس این دو هفته ک گذشت فقط صد گرم اضافه شده

سه ماهگی بهداشت بردیش؟ بهداشت بهم گفت چهار ماهگی بیارش یعنی وزن سه ماهگیش و نمیگیره؟؟

شبا ک تا صب یسره شیر میخوره. این ماه بعد ختنه اینجوری شد

ووووای من چهار روز دیگه نوبت ختنشه😢