2777
2789

برا لاغری استفاده کردین؟

نتیجه گرفتین؟

من پک ۴۰ روزشو گرفتم ، ۲۹۰۰۰۰۰ و بهم گفت که باید ۱۲۰ روز استفاده کنم تا جواب بگیرم ، البته یه رژیم کم هم در کنارش داده ( نوشابه و شیرینی رو نخورم و این چیزا..) بعد هم گفت بیشتر کاهش سایز پیدا می‌کنی تا کاهش وزن ،

شماها تجربه ای دارین ازش؟

یکی از اقوامم استفاده کرد ۱۸۰ روز ، ۱۷ کیلو کم کرد ، البته در کنارش رژیم غذاییش سخت بود،

حالا نمی‌دونم واقعا رو من جواب میده یا نه🥲 چون نمیتونم خیلی رژیم سخت بگیرم

نه عزیزم کیو دیدی با دمنوش لاغر بشه کم کم غذاتو کم کن و هر روز شده حتی نیم ساعت پیاده روی کن

بچم کوچیکه نمیتونم برم پیاده روی ، غذا هم خیلی نمی‌خورم. از بعد زایمانم وزنم دیگه زیاد رفته بالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت و پرته ، خاله هام و ماماتم گرفته بودن اونموقع آخرش خاله ام بخاطر معده و روده اش بستری شد ، نمیخواد باشگاه بری ۱۵ هرزار قدم روزانه ورزش کنی با رژیم همش آب میشه ، تو یوتیوب walking workout 15kstep  بزن یا walking workout  بزن تو خونه پیاده روی کن کلی ورزش هس 

اینا همش بازار گرمیه . 200 گرمم کم نمیکنی عزیزم بدن باید تحرک داشته باشه

بازار گرمی چیه ؟

نیم ساعت وقت گذاشتی ببینی دروغه یا نه؟ دوتا سرچ ریز تو اینترنت بزنی میفهمی دمنوش گیاهی و فوایدش با ادم چه میکنه.

اینا همش دروغه ، دمنوش و چیزای گیاهی هم یه حد و اندازه ای داره ، بیشتر از حد بخوری اذیت میشی

اقا یا خانم محترم اطلاعاتت رو ببر بالا بعد نظر بده دمنوش گیاهی اگه زیر نظر کسی که طب سنتی میدونه استفاده بشه تا 30 کیلو هم میتونی وزن ادمو کم کنه

نه عزیزم کیو دیدی با دمنوش لاغر بشه کم کم غذاتو کم کن و هر روز شده حتی نیم ساعت پیاده روی کن

من خیلی ها رو دیدم که با دمنوش لاغر شدن 

شما چون درباره طب سنتی و طمع و مزاج اطلاعاتی ندارین این نظر رو میدید.

من از سال 91تا93 عضو نیوشا بودم بهترین پلن برای ثروتمند شدن هستش 

ولی اراده وجنم میخواد که من و امثال من نداشتیم 

بنده نفر اول فروش در ابان سال92 هستم 

میخوام بگم که کامل نیوشا رو میشناسم و لمسش کردم از یکی مثل من باید چیزی راجع به نیوشا بپرسی نه اون آدمی که الکی شنیده و میاد نظر بیخود میده

نیوشانیک و شخص اقای احمد عیوضی یکی از بهترین شرکت ها و همینطور بهترین ادم های روی زمین هستن که تا الان دیدم 

یه سلامی عرض میکنم خدمت علی محمد حسن عزیز

سال خوبی داشته باشید.