دو سه روزی هست که کورتاژ شدم ولی حالم اصلا خوب نیست . سرگیجه .تپش قلب . استرس . افت فشار . کمر درد ... البته من از کمر بی حس شدم . کسی تجربه داره . من تا کی باید این وضعیت رو تحمل کنم . تپش قلب و سرگیجه واقعا داره ازارم میده
....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟
منم کورتاژ شدم یعنی چی از کمر بی حس شدم؟؟من که بیهوش شدم کامل و بعدش خیلی سبک شدم و 3 روز کمرم درد میکرد خوب شدمش خونریزیمم خیلی کم بود همش 5 روز لکه بینی داشتم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام,عزیزم عوارض بیهوشی بیشتره,ک مثل بی حسی از کمر خودش راحت نشون نمیده,و بعدها مشخص میشه
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم کورتاژ شدم یعنی چی از کمر بی حس شدم؟؟من که بیهوش شدم کامل و بعدش خیلی سبک شدم و 3 روز کمرم درد م ...
من به دلیل افت شدید هموگلبین و کم خونی که بخاطر قرص های سقطی ک بهم دادن اتفاق افتاد . نباید بیهوش کامل میشدم . بی حسی از کمر زدن . الان کمرم بهتره . ولی استرس اون دو روز بلایی ک سرم اوردن باعث شده سر درد و تپش قلب شدید بگیرم . از همه چی میترسم
....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانىهاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمىكشيد؟