2777
2789
عنوان

کمک..

128 بازدید | 17 پست

دو سه روزی هست که کورتاژ شدم ولی حالم اصلا خوب نیست . سرگیجه .تپش قلب . استرس . افت فشار . کمر درد ... البته من از کمر بی حس شدم . کسی تجربه داره . من تا کی باید این وضعیت رو تحمل کنم . تپش قلب و سرگیجه واقعا داره ازارم میده

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سزارین از کمر بی حس بودم متاسفانه همه اینارو داشتم نفس تنگيم داشتم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

چرا بیهوشت نکردن؟ بی حسی عوارضش بیشتره

سلام,عزیزم عوارض بیهوشی بیشتره,ک مثل بی حسی از کمر خودش راحت نشون نمیده,و بعدها مشخص میشه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
منم کورتاژ شدم یعنی چی از کمر بی حس شدم؟؟من که بیهوش شدم کامل و بعدش خیلی سبک شدم و 3 روز کمرم درد م ...

من به دلیل افت شدید هموگلبین و کم خونی که بخاطر قرص های سقطی ک بهم دادن اتفاق افتاد . نباید بیهوش کامل میشدم . بی حسی از کمر زدن . الان کمرم بهتره . ولی استرس اون دو روز بلایی ک سرم اوردن باعث شده سر درد و تپش قلب شدید بگیرم . از همه چی میترسم

من برا سزارین بیهوشی نگرفتم ..بیحسی اسپاینال گرفتم..عین شما.. وای این عوارض نداشتم... بهتر ب دکترت ...

من از سرگیجه و استرس و تپش قلب نمیتونم راحت نفس بکشم .

من بیهوشی سبک بودم. پس فرداش هم رفتم سر کار

چقدر عالی الهی همیشه سلامت باشید برای سلامتی همه دعا کنید

من سزارین از کمر بی حس بودم متاسفانه همه اینارو داشتم نفس تنگيم داشتم.

چقدر طول کشید ک حالتون خوب شه؟

چقدر طول کشید ک حالتون خوب شه؟

مال من که الان بچم داره 7ماه میشه دیروز به شدت تنگی نفس داشتم حالم بد بود نمیدونم بعضيا میگن مال آمپول بيحسيه.خیلی بده منم خسته شدم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

مال من که الان بچم داره 7ماه میشه دیروز به شدت تنگی نفس داشتم حالم بد بود نمیدونم بعضيا میگن مال آمپ ...

انشالله زودتر خوب شید و هم چنین بعد . خدا روشکر که نی نی سالمه 

انشالله زودتر خوب شید و هم چنین بعد . خدا روشکر که نی نی سالمه 

مرسی عزیزم ان شاءالله شمام زودتر خوب بشید .یه نی نی توپوليم بیاد بغلت.😍