2777
2789

5 ماه تموم شد

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیم. ببخشید تواون تابپک طلاق عاطفی نظر داده بودید تایپک قفل بود مجبور شدم اینجا بپرسم شرمنده 

شما طلاق گرفتید بچه داشتید؟؟ بچه ها پیش کی هستن حالا

من شوهرم دست بزن دار شکاک بددل بدگمانه حتی ب مادرمم شک داره نمیزاره باهاش رفت امد کنم فقط ب مادر خودش شک ندار . ب همه کس بد بین همیشه گوشیمو زیررو میکنه حتی این عید رو نذاشت موهامو رنگ کنم تایپکام همشو گفتم 

بنظرت همچی ادمی ارزش زندگی کردن داره ؟؟ درست میش س سال خاستم دزستش کنم نشد ک نشد 

پسرم یک سالش پسرمو بهم نمید چند ماه پیش تتاپای طلاق رفتم قول داد خوب ش و بخاطر پسرم برگشتم  اما اخلاقش گند تر شدددد 

خاستم ببینم بچه بردید شما ؟اگ بچمو نده میتونم تحمل کنم بخداادگ س سال تحمل ککرد م الان دگ نمیتونم افسردمم

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
سلام عزیم. ببخشید تواون تابپک طلاق عاطفی نظر داده بودید تایپک قفل بود مجبور شدم اینجا بپرسم شرمنده ش ...

سلام گلم.

نه عزیزم من بچه نداشتم.

واقعاً نمیشه با همچین مردی زندگی کرد ببین عزیزم من مشاور می رفتم خودم تنها و آب پاکی رو مشاوری که می رفتم رو دستم ریخت گفت که این جور آدما به احتمال زیاد درست نمیشن و اگه بشن هم هیچ وقت این اخلاقشون به صفر نمیرسه خیلی بخوان هنر کنن این اخلاق کم بشه اما برطرف نمیشه.

حق حضانت رو بهت نامیده اصلاً؟؟

مهریه داری؟؟

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا