2777
2789
عنوان

دستکاری روانی میدونید یعنی چی❓

83 بازدید | 2 پست

فرض کنید بهتون میگم یه لیوان آب بهم بدین

بعد میگم نصفشو بخور بده زیاده

من: حالا میگم که این چه وضع آب دادنه؟ چرا نصفش خالیه؟ شما: هم میگین که خودت گفتی

من: منم میگم من گفتم نصفشو بخور من گفتم یه لیوان آب بهم بده

شما: حالا بهم یه حرف بدی میزنید میگید که دیوونه شدی

من: میگم که به من میگی دیوونه؟ به من توهین میکنی

به این میگن دستکاری روانی یعنی اینکه بابت رفتاری که تو داشتی مواخذه‌ت میکنه و نمیگه که چیکار کرد تو اون رفتار رو نشون دادی خودشو میکشه کنار و میاد به بقیه میگه ببینید به من توهین کرد. ببینید با من دعوا کرد. ببینید مشکل از این آدمه

خواستم بگم که اونی که میخواد بمونه دنبال بهونه برای موندن نیست میمونه تا پای جون اما اونی که میخواد بره بهونه برای رفتن زیاده

حواستون باشه به کی وقت میزارید

موفق باشید

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

پست این متن رو دیدم تو اینستا

چون واس من حقیقت داشت نوشتم واقعا اینطوریه

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پست این متن رو دیدم تو اینستا

اره منم یاد گرفتم از اونجا