دوستان ی سوال من متوجه نشدم الان از دهک 1تا3حسابشون برای کالا برگ شارژ شده یا اینکه فقط خانواده های تحت نظر بهزیستی و کمیته امداد؟ و اینکه مهلت استفاده از کالا برگ چند روزه؟
فعلا بهزیستی و کمیته تا ۵ روز شارژ شدن بعد از اون دهک یک تا ۳و بعدش دهک ۴ تا ۷ که حدودا ۱۰ ماه رمضان ...
خب مگه کمیته و بهزیستی جز 1تا3 نیستن
تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......
ما عضو کمیته امداد هستیم و گوشت گوسفند 🐑 گرفتیم 😍 امروز فقط واسه کمیته و بهزیستی کالابرگ الکترونیک تعلق گرفته یه آقا اومد دهک سوم بود ولی عضو کمیته و بهزیستی نبود بهشون هنوز کالابرگ تعلق نگرفته بود و گفت 5 روز دیگه به شما تعلق میگیره
ما عضو کمیته امداد هستیم و گوشت گوسفند 🐑 گرفتیم 😍 امروز فقط واسه کمیته و بهزیستی کالابرگ الکترونیک ...
بعد شما دهک یک هستین؟ پدرِ من جز بهزیستی یا کمیته امداد نیست ولی دهک یکه ، نمیدونم نوبتش الانه یا نه ، چون من یه شهردیگم سخته چند بار برم کاراشو انجام بدم میخوام مطمئن بشم بعد برم