2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 7660 بازدید | 29 پست
بعد شما دهک یک هستین؟ پدرِ من جز بهزیستی یا کمیته امداد نیست ولی دهک یکه ، نمیدونم نوبتش الانه یا نه ...

ما یارانه دهک سوم هستیم و چون عضو کمیته امداد هستیم امروز کالابرگ به ما تعلق گرفته و به پدر شما پنج روز دیگه تعلق میگیره دهک های یک تا سوم پنج روز دیگه کالابرگ بهشون تعلق میگیره الان فقط کمیته و بهزیستی ♥️

قبلا بوودم ولی یه ساله دیگه تحت پوشش نیستم دلی یارانم ۴۰۰ تومنه.فروشگاه نزدیکتون نیست مارت میکشن بهت ...

فروشگاه نزدیکم هست ولی محل زندگیم با پدرم یه شهر فاصله هست از طرفیم باید با کارت پدرم استعلام بگیرم واسه همیشه میخواستم مطمئن بشم یکدفعه برم برای پدر و مادرم خرید کنم ، از دیشب هرچقدر رفتم برنامه شما رو نصب کنم نشد ، کد دستوری که دادن رو زدم خطا میده ، گرفتاریه بخدا🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشگاه نزدیکم هست ولی محل زندگیم با پدرم یه شهر فاصله هست از طرفیم باید با کارت پدرم استعلام بگیرم ...

نصفه شب من برنامه شما رو زدم زود جواب داد

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بله میتونین همون ۵۰۰ رو خرید کنین باید هزار تو کارت باشه همین.خرید من بیشتر شد بقیه رو خودم دادم

ممنون عزیزم‌

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

دهک ۱ که همون کمیته و بهزیستی بود از شنبه ساعت ۵ غروب به بعد شارژ شد و می تونستن خرید کنن.

از فردا یعنی جمعه دهک ۲.۳ شارژ میشه میتونن خرید کنن.

۵ روز بعد هم دهک ۴ تا ۷ شارژ میشن.

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
عزیزم میدونی دهک یک تا سه تا کی فرصت دارن خرید کنن؟؟؟؟؟؟؟

سلام

تاپیک آمد توی بروزشده ها

تا ۲۲ گفتن.

از ۱۷ تا ۲۲

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی عزیزم💚🙏

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

عزیزم میدونی دهک یک تا سه تا کی فرصت دارن خرید کنن؟؟؟؟؟؟؟

از امروز میتونید خرید کنید

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂