2777
2789
بله خیلی عالی میشه ،البته اگه اعتقادش به کنار، جنبه ش تو وجود بعضیا باشه 

عزیزم آدما متفاوتن

یکی میاد تاپیک میزنه تا مردمو از دین فراری بده

یکی بی تفاوته

یکی از دینگراست و میخاد به خدا برسه

آخریه هم یه متعب بیجاست که دین تو دستش ابزار قدرتنماییه

پس همونقدی که سایر نظریه پردازا حق دارن الکی داد بزنن, شمام حق داری در نهایت آرامش حرفتو بزنی تا بخونیم و بهره ببریم

توی این که شهدا انسان هایی مثل ما بودن شکی نیس،اما انسان هایی واقعا خوب و پاک بودن..خدا هم توی قران ...

همونطور که از امام و معصومین حاجت نمیخوایم بلکه اونا هم به خاطر جایگاهشون پیش خدا برای ما واسطه هستن 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونطور که از امام و معصومین حاجت نمیخوایم بلکه اونا هم به خاطر جایگاهشون پیش خدا برای ما واسطه هستن ...

بله درسته.

منطورم اینه که به شهدا هم میشه برای حوایج توسل کرد

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
عزیزم آدما متفاوتن یکی میاد تاپیک میزنه تا مردمو از دین فراری بده یکی بی تفاوته یکی از دینگراست و ...

بله دقیقا،همونطور که من به اعتقادات بقیه احترام میذارم توقع دارم بقیه ام همینطور باشن در مقابل من ،شاید یه کلمه از حرف من یا هرکدوم از شما دوستان یه نقطه روشنی تو آیندمون بشه 

راستش یه گرفتاری برام پیش اومده بود که هیچ راه خلاصی نداشت.یعنی هیچ راه حلی جز تحمل شرایط موجود نداش ...

خدای من... خوشا بحالت... چه دایی خوبی داری

اونا بی شک زندن و ناظر بر ما, کاش بیشتر باهاش حرف بزنی و بشی خواهرزاده دردونه ش

یه وقتی رفتی پیششون, یادت بود بگو برا منم پیش خدا دعا کنه و واسطه بشن, این نی نیم بمونه و به سلامتی بدنیا بیاد و یه بچه صالح و سالم بشه و راه اونا رو بره, این آرزوی من و همسرمه😞🙏🙏🙏😞

خدای من... خوشا بحالت... چه دایی خوبی داری اونا بی شک زندن و ناظر بر ما, کاش بیشتر باهاش حرف بزنی ...

حتما عزیزم..خدا نی نی تو براتون حفظ کنه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
بله دقیقا،همونطور که من به اعتقادات بقیه احترام میذارم توقع دارم بقیه ام همینطور باشن در مقابل من ،ش ...

چند وقت پیش ماجرای عجیب شهید محمدرضا شفیعی رو میخوندم

بسیار تکان دهنده بود, خیلی گریه کردم. من مثل خیلی از دوستان محجبه یا چادری نیستم. ولی تمام اتفاقات خوب زندگیمو خدا از ائمه و علما و عرفا بهم داده و بخاطر همین خیلی معتقد شده م

اون روز ماجرای زندگی این شهیدو فایل کردم و بذا همسرم فرستادم, قرار گذاشتیم هر چند وقت یبار یه شهیدو پیدا کنیم و ماجراشو به اشتراک براریم. 

من خجالت کشیدم بهش بگم میخام از شهید شفیعی تقلید کنم. خو اون کجا و من کجا

از شهید پیروی کردم. و حاجتی داشتم که گرفتمش. بعدش به همسرم گفتم کلی بغض کرد

http://tabnak.ir/fa/news/521647/پیکر-شهید-بعد-از-16-سال-در-حالی-کشف-شد-که-سالم-بود

چند وقت پیش ماجرای عجیب شهید محمدرضا شفیعی رو میخوندم بسیار تکان دهنده بود, خیلی گریه کردم. من مثل ...

دقیقا من با اینکه پدر بزرگم شهیده خودم اعتقاداتم قوی نبود نمیگم بی حجاب اما معمولی بودم زمانی که همسرم گفت باید بره سوریه از قبل کاراشو کرده و چون میدونسته من مسخره میکنم چیزی بهم نگفته ،زمین و زمانو بهم زدم پیش فرمانده ها و خانوادشو بزرگترش با جیغ و داد و قسم و التماس راضیش کردم نره،چند ماه پیش که فامیلمون شهید شد تازه سه ماه بود ازدواج کرده بود از لحظه ای که خبرشو شنیدم میخوام از خجالت بمیرم ،من چند ماهه یه آدم دیگه شدم اعتقادات و حجابم کامل عوض شده هیچ کسیم حق نداره در مورد پوششم نظر بده ،همون شهید رو قسم دادم منو از این عذاب وجدان راحت کنه و کمکم کنه ،چون همسرم گفته بود هیچوقت حلالت که نمیکنم هیچ شکایتتم به حضرت زینب کردم ،به چهلمش نرسید همه چی جور شد برای همسرم و خودم خیلی نتایج مثبتی ازش گرفتم،خدارو شکر 

دقیقا من با اینکه پدر بزرگم شهیده خودم اعتقاداتم قوی نبود نمیگم بی حجاب اما معمولی بودم زمانی که همس ...

عزیزم... اینطور که از ثمراتش بر میاد, خدا بهتون توجه خاصی داشته

خوشا بحالت...  خدا چون خودش گفته یهدی من یشاء و یضل من یشاء

اینکه چه کسی لایق هدایت و محبتشه به ذات بنده ش بر میگرده, قطعا ذاتت سلیم بوده

خدایا آنی از تو جه و کرمت محروممون نکن که معدوم خواهیم شد🙏🙏🙏

عزیزم... اینطور که از ثمراتش بر میاد, خدا بهتون توجه خاصی داشته خوشا بحالت...  خدا چون خودش گف ...

خدا کنه بتونیم همین طور بمونیم و قلبمون سیاه نشه 

،معبـودا
شوق نظر بہ وجهت رادارم
می‌خواهم بندها را پارہ ڪنم
قفسها را بشڪنم
اززندان دنیا آزاد شوم
خلاصم ڪن رهایم ڪن
ڪمڪ کن تاپربگیرم . . .

#دلنوشته_شهید_ابراهیم_اصغری
ڪربلای۵