2777
2789
بله...یکی از بزرگترین رفع گرفتاری های زندگیم رو مدیون داییم هستم که شهید شدن

کاش تعریف کنی 

در کنار اونهمه موضوعات ِ بی سر و ته ِ این سایت, شنیدن چنین خاطرات ِ روحانی دلمونو به خدا نزدیکتر می کنه گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی ک میگن نه فقط ادم معمولی بودن ، اگه معمولی بودن چرا شماها حاجت نمیدین؟خب شماهم معمولی هستین !!! چرا شماها جون نمیدین برا مملکت!؟

شهدا خالص ترین افراد بودن 

کسایی که از جون خودشون گذشتن که من و شما راحت زندگی کنیم 

الان نشستین کامنت میذارین اونا معمولی بودن 

شماها همونایین که زلزله بیاد خودتون فرار میکنید بقیه رو جا میذارین 

این ارامشتون که زیر بمب و گلوله نیستین بخاطر شهداست 

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  

آره عزیزم 

یه ادم از جنس خودمون که راهش را پیاده کرده و لیاقت شهادت نصیبش شده واسطه ی خوبیه 

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
کاش تعریف کنی  در کنار اونهمه موضوعات ِ بی سر و ته ِ این سایت, شنیدن چنین خاطرات ِ روحانی دلمو ...

بله خیلی عالی میشه ،البته اگه اعتقادش به کنار، جنبه ش تو وجود بعضیا باشه 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
اونایی ک میگن نه فقط ادم معمولی بودن ، اگه معمولی بودن چرا شماها حاجت نمیدین؟خب شماهم معمولی هستین ! ...

عمه من یکی از شهدای معروفه ایرانه ،خیلییییییم پاک بوده ،کی میگه اینا معمولی هستن؟

اونا هم جوون بودن هم دل داشتن هم کلی ارزو داشتن ولی موندن منطقه جنگی و از خاک و هم وطن دفاع کردن

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
خیلی عالی گفتی خواهر.حرف دلمو زدی

بهم برمیخوره یه سری نشستن کنار بخاری پای گوشی  راحت نیشخند میزنن میگن شهیدم یه ادم معمولیه 

یا میگفتن برا پول میرن سوریه من برادرم یه مدت میخواست بره سوریه واقعا اعتقاداتش و حرفاشو دیدم اونجا بود که فهمیدم چرا میرن 

بابا به خدا عشق و عاشقی هم  یه تَهی داره مثل جون آدمیزاد ‌‌...  
کاش تعریف کنی  در کنار اونهمه موضوعات ِ بی سر و ته ِ این سایت, شنیدن چنین خاطرات ِ روحانی دلمو ...

راستش یه گرفتاری برام پیش اومده بود که هیچ راه خلاصی نداشت.یعنی هیچ راه حلی جز تحمل شرایط موجود نداشت.مگر اینکه کلا بی خیال همه چی میشدم که در اونصورت ابروم میرفت و مضحکه ی همه ی مردم میشدم

خیلی حال روحیم بد بود.یه روز صبح از بس حالم بد بود تنها راه افتادم رفتم سر مزار داییم.من اصلا یه بار هم ایشونو ندیدم و ده سال قبل تولد من شهید شدن.اما چون سالها مفقودالاثر بودن،موقع بازگشت و تشییعشون منم بودم.

خلاصه رفتم سر مزارشون.اونقدر گریه کردم که حد نداشت.گعتم دارم دیوونه میشم و هیچ راه نجاتی ندارم..واسطه شو پیش خدا که گره از کارم باز شه..دیگه نمیتونم و طاقت ندارم

بعد چند روز اونقدر  غیرمنتظره و غیرقابل پیش یه راه گشایش جلوم باز شد که غیرقابل باور بود

الان همه ی زندگیم بر پایه ی اون گشایش بنا شده و مشکلم حل شد

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
اونایی ک میگن نه فقط ادم معمولی بودن ، اگه معمولی بودن چرا شماها حاجت نمیدین؟خب شماهم معمولی هستین ! ...

آفرین به این طرز فکرت واینکه تونستی بدون ترس و خجالت واقعیتو بگی

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

توی این که شهدا انسان هایی مثل ما بودن شکی نیس،اما انسان هایی واقعا خوب و پاک بودن..خدا هم توی قران گفته شهدا زنده ن و پیش خداوند روزی میخورن

به واسطه ی همین پاکی و جایگاهشون پیش خدا،میشه اونا رو واسطه قرار داد.

از شهید حاجت نمیخوایم..حاجات دست خداست..اونا فقط واسطه میشن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍