2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره. همه یه پسر رو برای وقت گذرونی میخوان 

همه شرایط تون اوکیه؟ 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یا حسینننن، چند تا کاربری دارید ؟🥴

همشون ترکیدن؟🤔😐

دُوری هستم با حافظه ۳ ثانیه‌ای🐟چون روی تعداد پستام وسواس دارم، بعد از ۳ دقیقه پاکشون میکنم🙂‍↔️متوجه شدم شناساییم کردی😉کاش نجاتم بدی🥺کاش میشد همه پستا و تاپیکامو حذف کنم که اینجا هیچ اثری ازم نباشه😫نشان تو گه از زمین، گاهی ز آسمان جویم، رهی اگر پویم، ره تو می‌پویم، بگو کجایی؟🫠با یاد توام هرجا هرجا، ترکت نکنم❤️لطفا درخواست دوستی ندید، چه خانوم چه آقا؛ درخواستارو قبول میکنم اما بد برخورد میکنم😊ازت متنفرم مامان🙂مذهبی نیستم و دلمم پاک نیست، قضیه قرآن فرق داره🙂شاید تو دنیای دیگه آزاد بشم۱۴۰۴/۸/۱۰🙂تاپیکای لبخندمو(🙂) لایک نکنید لطفا

چرا بنظر خودت؟ اخه یکی بود به من ابنجوری میگفت اما منی که کنارش موندم تا اخرین لحظه هم اون همش بهانه اورد که دیگه خسته شدم مثلا همش میگفت تو سر تری خانوادت راضئ نمیشن 

مامانم راضی نمیشه 

من میگفتم خانوادا رو راضی میکنم اون ولی تا لحظه اخر یادمه همش میگفت نمیشه مامانم گفته نه دیگه نمیشه 

و مث شما میگفت هبچکس دوسش نداشته در حالیکه با اون رفتارش و پس زدن و اعصاب خوردی بار اوردنش حقیقتا اصلا سزاوار دوس داشتن هم نبود در نهایت من خسته شدم و دیگه جوابشو ندادم اونم دو روز پیام داد و دیگه هرگز خبری ازش نشد چنین ادمی معتقد بود که دخترا دروغ میگن و اونو کسی دوس نداشته در حالیکه بنظر مت مشکل از اون بود که هیچوقت منو دل گرم نکرد تا همونجاشم من معرفت داشتم که مونده بودم وگرنه کی میمونه با ادمیکه ار یخچال سردتره و هبچ درکی از دوس داشتن نداره شمام ببین خودت چیکارا کردی برا اوت ادما