2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زرشک پلو گذاشتم فقط بخاطر بچه ها چون مدرسه میرن گرسنه میشن خودم هیچی نمیخورم نهایت یه لیوان آب قب ...

هزار ماشالا بچه هاتون مگه چند سالشونه روزه میگیرن؟

من دخترم سیزده سالشه نمیگیره

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

[QUOTE=373835600]خدا کنه فردا بتونی بگیری درک میکنم[/QUOTEخـداکنه

خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊

همسرم نمیتونه روزه بگیره ،ولی من بیدار میشم معمولا نمیزاره تنها بمونم باهام سحری میخوره😁 هر سحری معمولا حاضری میخورم پختنی حالمو بد میکنه ..

وای حال هوای ماه رمضان🥺دعای سحر 🥺اذان صبح خیلی خوبه 🥺🥺

از ته قلبم براتون ارزو میکنم بتونید از این روزهای قشنگ نهایت استفادرو ببرید و روحتون و جسمتون از هر الودگی پاک و مبرا بشه ❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

قبول دارید ماه رمضون همه چی خوشمزه تره 

غذاها نوشیدنی ها میوه ها 

کلا همه چی تو رمضون قشنگ تره 🥰😍

عاشق رمضونم 

انرژی ک تو رمضون دارم هیچوقت دیگه ندارم 

اصلا ی انرژی خارجی عجیبی دارم 

انقدر فعال میشم و حالم خوبه 

یکیشم برا اینه انقدر نمیخوریم 

خدا میدونه چند برابر بیشتز از نیاز بدن ما مردم میخوریم 

حالا کار ندارم ی سریا بخاطر گرونی اصلا خوراک درستی ندارن ولی در کل حرفم اینه اصلا چیزای ب درد نخور و اشتباهی وارد بدنمون میکنیم بدن رو داغون میکنیم 

من تو رمضون فقط غذاهای آشی سوپی فرنی این چیا میخورم 

انقدرم سرحال و سبک هستم