واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی فاطمه ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
ان شالله ک عزمتو جزم کنی روزه هاتو بگیری. هر کی رو تو قبر خودش میخابونن اما روزه و نماز در برابر کارای دیگه ای ک مارو نجات میده از اخرت هیچی نیستن. یعنی سبک تر و راحت ترن.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اما دل درد و کمر درد شدم حس میکنم دارم پریود میشم خیلی حالم گرفته شده دوست داشتم روز اول روزه باشم
از طرفیم تاالان پای گاز داشتم اشپزی میکردم خیلی حال گیریه
کاشکی نشم. یک ماه پریود نشدم حالا صاف افتاده تپ این شب
خدایا ممنونم بابت هدیه قشنگت...مسافرکوچولومونو به تو میسپاریم صحیح و سالم بذارش تو آغوشمون. خدایا خودت مواظب فسقلی تو دلم باش. کاربر چندساله هستم که یهو به سرم زد تعویض کاربری کنم. 😊😊😊
تو خونه ی ماهم فقط من میگیرم ولی اصلا نمیتونم قبول کنم که روزه مو بی دلیل بخورم ،بخاطر شوهرت بارتو س ...
اره میدونم 🥲 من قدیما یعنی دوسال پیش پیشواز میرفتم خودم از ۱۶ سالکی سحری آماده میکردم برای افطار شربت درست میکردم فرنی خرما میچیدم تو بشقاب چای دم میکردم اما یهو از همه چی کنده شدم شاید چون ضربه های روحی خوردم اینجوری شدم
اره هست ولی بعد کرونا دیگه نتونستم ضعف شدید بدنی گرفتم وگرنه از هشت سالگی میگرفتم حتی مستحب 😭😭😭
بنظرم بگیر اگه حالت بد شد روزه تو بشکن ،من خودم زخم معده و رفلاکس دارم روزای عادی یک ساعت گشنه بمونم میمیرم ولی ماه رمضون عجیب حالم خوبه یکی دو روز اول سخت هست بعدش انگار رو به بهبودی میره معده ام
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی