2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چقد پیامت بهم حس خوبی داد 😭😭 خیلی دلم میخواد دوباره حالم خوب بشه روزه بگیرم نماز بخونم 🥺🥺

قشنگم همینی که دلت پر میکشه برای آغوش خدا یعنی خدا دوستت داره و رهات نکرده و میخواد برگردی.

این دعوت خداست.🥺❤️

خدا منتظرته ها دورت بگردم.

نیت کن از همین امروز هم نمازتو هم روزه ات رو شروع کن‌.

روزها و شب ها به سرعت میگذرن،باید جوری زندگی کنیم که به وقت روبرو شدن با خدا شرمنده و روسیاه نباشیم.

پاشو دورت بگردم.پاشو.

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

حالا ببینم چکار می‌کنه 😁زولبیا و بامیه ش هم رفت گرفت

وای ننه🥲🥲😍😍😍

ان شاء الله همیشه در پناه و مسیر خدا باشه.خدا حفظش کنه برات عزیزدلم.🥺❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

از صبح با کلی ذوق قرمه سبزی درست کردم برای اولین روز ماه رمضان،از ساعت۷ خودم و دخترم ببخشید داریم بالا میاریم😔از چشم م دراومد😭معلوم نیست فردا بتونم بگیرم یا نه،ای خداااااااا😭

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اره میدونم اما تنهایی بهم نمیچسبه نمازامم ترک کردم 😔 مجرد بودم حتی در طول سال هم روزه می‌گرفتم همیش ...

سعی کن تو روی همسرت تاثیر بزاری گلم نه همسرت رو شما،سخته ولی شیرینه و برکتش رو تو زندگیتون میبینید،تجربه کردم که میگم،الان خدارو شکرمیکنم،بخاطر تفاوت اعتقاداتی شهرهای مختلف که اینجاهستن نمیتونم واضح بگم،ولی شیرینه،و زندگیم از این رو به اون رو شد