2777
2789
پسرم طفلک هنوز ب سن تکلیف نرسیده ولی میخواد بگیره گفت استانبولی می‌خوام درست کردم خودم بچه شیر میدم

ای جانمممم😍❤️❤️❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شکا که روزه میگیری و نماز میتونی بهتره که این حرف هارو نگیمن که روزه نمیگیرم هیچ وقت به دشمنم ...

عزیزم من اصلا بااین خانم کاری نداشتم تو عمرمم بی ادبی نکردم بدم میاد از آدمایی ک بی ادبن ولی خب خیلی بدم میاد نخونده میان نظر میدن اونم درصورتی ک شخص مخاطب ایشون نیستند درضمن از بچگی از کلمه " چ ربطی داره" بدم میومد نمیدونم چرا🙄

عزیزم شکا که روزه میگیری و نماز میتونی بهتره که این حرف هارو نگیمن که روزه نمیگیرم هیچ وقت به دشمنم ...

عزیزم من اصلا بااین خانم کاری نداشتم تو عمرمم بی ادبی نکردم بدم میاد از آدمایی ک بی ادبن ولی خب خیلی بدم میاد نخونده میان نظر میدن اونم درصورتی ک شخص مخاطب ایشون نیستند درضمن از بچگی از کلمه " چ ربطی داره" بدم میومد نمیدونم چرا🙄

عزیزم من اصلا بااین خانم کاری نداشتم تو عمرمم بی ادبی نکردم بدم میاد از آدمایی ک بی ادبن ولی خب خیلی ...

بله درسته❤️

ولی بهتر بود با آرامش حرفتون رو می زدید❤️❤️❤️❤️❤️❤️

روزتون قبول باشه❤️❤️

میتونی برای ماهم دعا کنی که تو درس هام موفق باشم و بتونم مهربونی ام رو حفظ کنم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

میگو

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
تو سه ماهه دوم بارداریم علمی میگن اشکال نداره تو ۳ ماهه دوم بگیرید (۳ ماه اول و سوم ممنوعه با دلیل و ...

من سر پسرم ماه 9 بودم که ماه مبارک شد

یه روز گرفتم خیلی حالم خراب شد

یه روز بگیر ببین می‌تونی بگیر نمی‌تونی نه نگیر

چون اگه ضرر داشته باشه گرفتنش حرامم هست

اره میدونم اما تنهایی بهم نمیچسبه نمازامم ترک کردم 😔 مجرد بودم حتی در طول سال هم روزه می‌گرفتم همیش ...

اینا وسوسه های شیطانن.منم تنها میگیرم چند ساله خیلیم خوبه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

من سر پسرم ماه 9 بودم که ماه مبارک شدیه روز گرفتم خیلی حالم خراب شدیه روز بگیر ببین می‌تونی بگیر نمی ...

اره عزیزم ۳ ماه سوم میگن ۵۰ الی ۷۰ درصد انرژی جنین از غذای مادره و نباید گرفت 

خودمم تو همین فکرم دکترمم تقریبا همین و گفت 

شوهرمو بتونم راضی کنم میگیرم‌ان شالله 

شامم نمیخوری؟لاغر میشی تو ماه رمضان؟

نه شام هم نمیخورم.نه خیلی لاغر نمیشم.از عجایبه واقعا🥲💔

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)

اره عزیزم ۳ ماه سوم میگن ۵۰ الی ۷۰ درصد انرژی جنین از غذای مادره و نباید گرفت خودمم تو همین فکرم دکت ...

می‌تونی روز بیشتر استراحت کنی

موقع نماز ظهر بیدار شی نماز بخونی  بعدازظهر دیگه سرحالی