2777
2789

سلام دوستان.من ۴۴ سالمه دو ساله شوهرم فوت کرده و بچه هم دارم.تو این دو سال خیلی‌خیلی بهم سخت گذشت افسردگی احساس تنهایی. چند تا پیشنهاد داشتم ولی بدرد نخور بودن خیرا با یه آقایی آشنا شدم که از هر جهت خوبه هم اخلاقی عاطفی مالی وقتی باهاش حرف زدم حس کردم چقدر دیدگاه‌هاش به همه چی شبيه منه.اونم بشدت بهم علاقه مند شد.فقط اینکه این آقا با خانمش اختلاف داشت.خانومش مهریه اجرا گذاشته و یکساله رفته خونه پدرش و وکیل گرفتن برای طلاق.بنطرتون من چیکار کنم وارد رابطه بشم حال دلم خوب میشه ولی استرس دارم یه درصد طلاق نگیرن وارد رابطه نشم از شدت تنهایی و افسردگی حتی حوصله خودم و بچه بیچارم رو هم ندارم .آبجیا خواهشا راهنماییم کنین بدجور فکرم مشغوله.اون آقا التماس میکنه نرو .چیکار کنم

سنم ۲۹ هستش ببخشید نظر میدم🙏

اما برای سلامتی روح و روانت وارد رابطه نشو

تا طلاقشون رسمی بشه

دیدم که برگشتن به همدیگه و شخص سوم آسیب روحی شدیدی خورده 

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا یک رابطه رو بصورت کامل تموم نکرده وارد رابطه نشو باهاش، این وسط فق خودت اسیب میبینی، خودت که قبلا اسیب فوت همسرت رو دیدی سخته دوباره بخوای تکیه‌گاه زندگیتو از دست بدی

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

به نظر من بهش بگو تکلیف اون بنده خدا رو مشخص کنه بعد 

اره نمیشه برنامه ریخت 

یه وقت دیدی اون خانم یه جوری شد برگشت اشتی کرد 

بعد شما هیچی بچه هات داغون میشن 

بعد واقعا نمیترسی یه مرد دیگه بیاد توی زندگیت به خاطر بچه هات میگم 

انقدر اعتماد داری با طرف بچه ها رو تنها بذاری 

خیلی دقت کن خیلی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

میدونم خیلی سخته ولی به قول خودت شاید یه درصد خانمش برگشت.شاید هم ارتباط شما باعث بشه تو طلاقش محکم‌تر بشه .بگو هر وقت کار طلاقت تموم شد میتونم به رابطه مون فکر کنم .

سعی کن سرت رو گرم یه کار یا هنری بکنی