2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

85 بازدید | 22 پست

سلام. بچه ها من چند ساله یک جایی کار می کنم. اخیرا به موضوعی پیش اومد که با صاحبکارم به اختلاف خوردم. بعد بهش پیام دادم که نمیام دفتر. اونم گفت بودن و نبودنت فرق نمی کنه. حالا سه روزه که نرفتم سرکار. اعصابم خورده. چی کار کنم. پشیمونم از این کارم. با همکارم حرف می زدم. گفت اعصابش خورد بوده یه چیزی گفته. بهش پیام بده بگو میام دفتر. از یه طرف غرورم نمی ذاره برم. ولی از یه طرف دیگه پول لازمم. چی کار کنم؟؟ 

برو

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برگشتن به اونجا یعنی من شکر خوردم که گفتم نمیام دفتر ، بنظرم جایزه دیگه بری بهتره تا برگردی اونجا ،

بازم میل خودته

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

به دوستت بگو به صاحب کارت بگه همون جور که بچها گفتن

البته منم خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم. چون بعد چندین سال که براش کار کردم چنین حرفی گفت بهم. خیلی بی چشم و رویه. 

حتی اگه خودش بگه بیا؟؟

خودش میخواست بگه بیا که همون اول میپرسید چی شده ؟چرا نمیای؟ 

♦️♦️من مرد هستم♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن