2777
2789

از امروز شروع کردم ذکر استغفار امام صادق  رو 

وقتی ذکرو میگم کلی دلشوره و انرژی منفی میاد سمتم خاطره های بد.. چرا اینطوریه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم میگم و فعلا نشونه ندیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

احتمالا به خاطر اینکه پاکسازی میکنه

زن (بخوانیم انسان) باید بداند که «زیبایی روح» اهمیتش کمتر از «زیبایی جسم»نیست، بلکه از آن بیشتر است. بدون زیبایی روح، زیبایی جسم فقط وسیله اطفاء شهوت قرار می‌گیرد.              من همیشه نسبت به زن هایی که فقط بر زیبایی و آرایش ظاهری خود تکیه می‌کنند، احساس ترحم دارم زیرا وقتی بهارشان ریخت، وجود آنها یکدفعه خُرد می‌شود، مضمحل می‌شود.                                       بطور کلی در هر چیز«اصالت» شرط اول ارزش است، اگر کسی اصیل نبود، زن یا مرد فرقی نمی‌کند. خودش نبود، نه ایرانی بود و نه فرنگی، وجود او را نمی‌شود جدی حساب کرد. امروز متاسفانه بیشتر از هر وقت دیگر وجود زن مورد استثمار سرمایه و صنعت است و این وضع حتی از  جهتی غیر انسانی تر از دوره کنیزی و بردگی است.               -محمدعلی اسلامی ندوشن-

اول ۴ قل بخون

بعد توبه کن 

بدنت پاک باشه

بعد شروغ کن ذکر گفتن

صدقه بده

مهم نیت صاف باشه

انرژی منفی داری اینطور میشی

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اول ۴ قل بخونبعد توبه کن بدنت پاک باشهبعد شروغ کن ذکر گفتنصدقه بدهمهم نیت صاف باشهانرژی منفی داری ای ...

راستش کاشت دارم غسل و وضوم قبول نمیشه همش به فکر اینم برم بردارم ناخونامو

راستش کاشت دارم غسل و وضوم قبول نمیشه همش به فکر اینم برم بردارم ناخونامو

والا منم کاشت دارم تمازم میخونم میگم وقتی خدابخواد قبول میکنه والا خوندم قربون خدا برم دعامم مستجاب کرده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ببینهر ذکری رو نگوفقط استغفرالله رو بگوصلوات بفرستسلام به امام حسیناینا ذکرهای مفیدی هست

ذکر امام صادقِ تو همین نی نی سایت خیلی ها نتیجه گرفتن ازش باز نمیدونم