nem23 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 469 عنوان موخوره 74 بازدید | 14 پست میشه یه روشی ک ازش نتیجه گرفتین برا موخوره بگین؟ من یه بار موخوره گیری کردم ولی انگار از دفعه اول بیشتر شده موهام بلنده دوس ندارم کوتاشون کنم 1403/12/11 | 22:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9849 جدی نتیجه نداد؟ با قیچی به سبک روسی بود دفعه قبل؟ من میخواستم انجام بدم ولی خیلی گرون میگیرن نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5659 چیزی یادگرفتین منم لایک کنید🥲🤝من کم مونده گردنمو بزنم دیگه بس که هردفعه کوتاه کردم وکلی روغن درمانی وشونه ی چوبی و...باز برگشتن☹️💔 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
09ghatre عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4599 لطفا اگ گفتن منم لایک کن گاهی مادر و خواهر آدم میتونن خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 16557 کوتاهیو که باید بری واقعا تا بالا بیاد عذاب اورهکمتر بگوبزنهبعد سعی کن روغن تراپی کنی اونم پایین موهاتو روغن ارگانم بزن قبل بعد سشوار +خدایاشکرت🤍
nem23 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 469 جدی نتیجه نداد؟ با قیچی به سبک روسی بود دفعه قبل؟ من میخواستم انجام بدم ولی خیلی گرون میگیرن نه متاسفانه همون هفته اول خوب بود باز روز از نو روزی از نو
artagol عضویت: 1403/11/10 تعداد پست: 617 منم همش موهام موخوره داشت واقعا از بس کوتاه کردمخسته شدم تا اینکه رفتم عطاری یه روشی داد الاندو ساله موهام دیگه موخوره نشد و بلند شد موهامسه ساعت قبل حمام پایین موها رو با روغن نارگیل یا بادوم تلخ خوب چرب کنید بعد برید حمام هفته اییک بار کافیه 🌹 💜🌸 هیچ چیز همیشگی نیست 🌸💜
nem23 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 469 منم همش موهام موخوره داشت واقعا از بس کوتاه کردمخسته شدم تا اینکه رفتم عطاری یه روشی داد الاندو ساله ... مرسی حتما امتحان میکنم
nem23 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 469 چیزی یادگرفتین منم لایک کنید🥲🤝من کم مونده گردنمو بزنم دیگه بس که هردفعه کوتاه کردم وکلی روغن درمان ... artagol رو بخون
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5659 artagol رو بخون مرسی عزیزممم❤️اینم امتحان کنیم ببینم خوب میشه🥹من بعدحمام میزدمش که فایده ای نداشت هم نارگیل هم زیتون هم آرگان☹️ یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
nem23 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 469 مرسی عزیزممم❤️اینم امتحان کنیم ببینم خوب میشه🥹من بعدحمام میزدمش که فایده ای نداشت هم نارگیل هم زیتو ... منم🥲واقعا ناراحت میشم وقتی موهامو میبینم چون بلنده اصلا دلم راضی نمیشه کوتاشون کنم وقتی از یه کاری خسته میشم سریع شونه میگیرم صافشون میکنم اگر کوتاشون کنم تمام انرژیم میره کاش این روغن قبل حمام جواب بده
؛شرلوک؛ عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5659 منم🥲واقعا ناراحت میشم وقتی موهامو میبینم چون بلنده اصلا دلم راضی نمیشه کوتاشون کنم وقتی از یه کاری ... منم خیلی دوسشون دارم هردفعه باغصه میچینم میگم خوب بهشون میرسم دیگه چیزیشون نمیشه باز داغون میشن طفلیا🥲گویاخاک بدن ماموخوره خیزه🥲😂 یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم
nem23 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 469 منم خیلی دوسشون دارم هردفعه باغصه میچینم میگم خوب بهشون میرسم دیگه چیزیشون نمیشه باز داغون میشن طفلی ... دقیقا😂😂