2777
2789

جدی نتیجه نداد؟ با قیچی به سبک روسی بود دفعه قبل؟ من میخواستم انجام بدم ولی خیلی گرون میگیرن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی یادگرفتین منم لایک کنید🥲🤝من کم مونده گردنمو بزنم دیگه بس که هردفعه کوتاه کردم وکلی روغن درمانی و‌‌‌شونه ی چوبی و...باز برگشتن☹️💔

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

لطفا اگ گفتن منم لایک کن

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

جدی نتیجه نداد؟ با قیچی به سبک روسی بود دفعه قبل؟ من میخواستم انجام بدم ولی خیلی گرون میگیرن

نه متاسفانه 

همون هفته اول خوب بود باز روز از نو روزی از نو

منم همش موهام موخوره داشت واقعا از بس کوتاه کردم

خسته شدم تا اینکه رفتم عطاری یه روشی داد الان

دو ساله موهام دیگه موخوره نشد و بلند شد موهام

سه ساعت قبل حمام پایین موها رو با روغن نارگیل یا 

بادوم تلخ خوب چرب کنید بعد برید حمام هفته ای

یک بار کافیه 🌹

💜🌸 هیچ چیز همیشگی نیست 🌸💜 

artagol رو بخون

مرسی عزیزممم❤️اینم امتحان کنیم ببینم خوب میشه🥹من بعدحمام میزدمش که فایده ای نداشت هم نارگیل هم زیتون هم آرگان☹️

مرسی عزیزممم❤️اینم امتحان کنیم ببینم خوب میشه🥹من بعدحمام میزدمش که فایده ای نداشت هم نارگیل هم زیتو ...

منم🥲

واقعا ناراحت میشم وقتی موهامو میبینم چون بلنده اصلا دلم راضی نمیشه کوتاشون کنم وقتی از یه کاری خسته میشم سریع شونه میگیرم صافشون میکنم اگر کوتاشون کنم تمام انرژیم میره کاش این روغن قبل حمام جواب بده

منم🥲واقعا ناراحت میشم وقتی موهامو میبینم چون بلنده اصلا دلم راضی نمیشه کوتاشون کنم وقتی از یه کاری ...

منم خیلی دوسشون دارم هردفعه باغصه میچینم میگم خوب بهشون میرسم دیگه چیزیشون نمیشه باز داغون میشن طفلیا🥲گویاخاک بدن ماموخوره خیزه🥲😂