2777
2789
عنوان

چرا اینقدر بعضیا خوشگلننن😍

143 بازدید | 10 پست

تازگیا دختر نوجوون میبینم بی نهایت قشنگه حتی بدون آرایش و فقط با یه رژ لب 

خدایی ژن ها بهتر شده انگار😂 دماغا خدادادی سربالا مثلا دختر ۱۵ ساله  اونوقت من هنوز منتظرم پف بینیم که گفتن بخاطر بلوغه بخوابه😐😂 بینیم رو ارث بردم از کسیکه بدترین بینی رو داره قوز دار و سرپایین و از جلو هم پهن

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اره واقعا منم حس میکنم خوشگل زیادتر شده

اکثرا هم نامحسوس یه سری کارا انجام میدن

یکی از دوستای من فیلر زده زیر چشاش گود بود چونه اش عقب بود فیلر زد

شیدینگ لب کرده بن مژه زده

انقددد تغییر کرده خیلی ام نچرال دیده میشه

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نوجوون ها چه دغدغه هایی داریدا !حالا بزرگ میشی عمل میکنی دیگه 

ما سن شما بودیم همش مضطرب آیندمون بودیم که آیا به آرزومون میرسیم دانشگاهی که می‌خوایم بریم یا نه نهایتا دغدغه مون کرک پشت لب بود که برمیداشتیمش خلاص🥴😂

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

اره دخترامون خیلی خوشگلن نچرال و زیبا ادم لذت میبره نگاهشون میکنه

خیلی😍 ماشالله 

حس زشتی میکنم خیلی وقتا😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

اره واقعا منم حس میکنم خوشگل زیادتر شدهاکثرا هم نامحسوس یه سری کارا انجام میدنیکی از دوستای من فیلر ...

واقعا اگه دستکاری هم صورت میگیره طبیعی باشه خیییلی خوشگل میشه همه هم فکر میکنن هیچکاری نکردی 

وگرنه ژل زدن تابلو که از دومتر مشخص باشه و باد کرده باشه زیبا نیست

شما نوجوون ها چه دغدغه هایی داریدا !حالا بزرگ میشی عمل میکنی دیگه ما سن شما بودیم همش مضطرب آیندمون ...

😂😂

من دیگ از نوجوونیم گذشته 

ولی خب الانا راه رسیدن به هدف آسونتر شده چند مدل دانشگاه بدون کنکور و موسسات اموزشی و با اینترنت و گوشی که اومده میشه از خارج از کشور آموزش دید 

اگر هم اینجا نتونه برسه مهاجرت میکنه 

ولی زیبایی چیزیه که تو نگاه اول خیلی اثر داره که متاسفانه ازش محرومم😁

😂😂من دیگ از نوجوونیم گذشته ولی خب الانا راه رسیدن به هدف آسونتر شده چند مدل دانشگاه بدون کنکور و م ...

بله زیبایی مهمه اما دانش و مهارت کمی بیشتر البته نظر منه 

طرف دهن باز می‌کنه سوادش و جایگاهش مشخص میشه 

زیبایی هم در جایگاه خودش مهمه 

علی اَیُ حال  با احترام با نظر شما مخالفم 

چون اکثریت براشون مقدور نیست مهاجرت کنن 

مجازی خوندن هم صرفا مدرکیه که دارید یه فقره کاغذ چیزی از سواد واقعی شما به تنهایی نمیتونه بگه جو و فضا ی آکادمیک یه چیز دیگست 

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

بله زیبایی مهمه اما دانش و مهارت کمی بیشتر البته نظر منه طرف دهن باز می‌کنه سوادش و جایگاهش مشخص میش ...

بالخره هرکسی نظر خودشو داره 

دنیا داره روز به روز میره به سمت و سوی الکترونیکی و اینترنتی و مجازی. خیلی از مشاغل و آموزش ها و حتی روابط 

فضا و جو اکادمیک و حضوری صد البته که بهتره. اما خودم به شخصه چون تهران نبودم از طریق همین گوشی آموزش دیدم از تهران، اگر هدف فقط گرفتن مدرک باشه که حضوری و مجازی فرقی نداره. ولی اگه هدف فراتر از مدرک باشه میشه از خارج از کشور هم آموزش دید بدون اینکه حتی یبار استادشو یا فضای کلاس رو از نزدیک دیده باشی 

در هرحال امیدوارم موفق باشی همیشه دوست خوشگلم😘