2777
2789
خیلی سخته من تجربه کردم واقعا این مورد رومن کااااااملا بی‌تفاوت بودم انگار نه انگار اونا تو جمع هستن ...

منم ۲ تا جاریهام با هم خیلی خوب بودند  هر سه تا همسایه بودیم

یه جاری دیگه هم دارم من با اون خیلی خوبم ولی شهر دیگه بود 

من تو مهمونی اصلا اون دوتا را نمیدیدم برام مهم نبود با هم خوبن

از وقتی جاری شهر دور امد نزدیک و ما همش تو مهمونیها کنار هم بودیم و با هم رفت و امد داشتیم قشنگ میدیدم جاری کوچیکه حرص میخوره

جاری کوچیکه گفته بود فلانی اجازه نمیده بهش نزدیک بشیم 

یه بار هم شوهرش تو دعوا گفت اره تو فلانی اون جاری را دوست داری و مگه اون چکارت میکنه

فهمیدم خیلی سوختن

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میگذرونی جمع هارو

فکر کن ۲ تا جاریم با خواهر شوهرم با هم بودند با هم ست میکردند و همه جا میرفتند و .....

منم امار میگرفتم اونا نبودند میرفتم

زا اگر بودند اینقدر خودم را شاد میگرفتم که بسوزن

یه جاری دیگه داشتم دور بود با هم مثل خواهر بودیم وقتی امد نزدیک  ما هم همش تو مهمونیها با هم بودیم

هر چی میخواستن اونا از من دور کنن نتونستند

وای که چقدر حرص میخورن

منم ۲ تا جاریهام با هم خیلی خوب بودند هر سه تا همسایه بودیمیه جاری دیگه هم دارم من با اون خیلی خوبم ...

😂😂خیلی جالبه واقعا اونا اینطوری رفتار میکنن که مارو ازار بدن اما خودشون دوبرابر اذیت میشن..این قانون بی‌محلی و بی‌تفاوتی واقعا معجزه میکنه اوایل من اذیت میشدم اما تو ظاهرم نشون نمیدادم اما انقدر نقش بازی کردم که مثلا من بی‌تفاوتم که دیگه همینم شد و اصلا عین خیالم نیست بود و نبودشون

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..

اسی بخدا ارزش حسودی نداره من اصلا شماره جاری هام ندارم حتی فالو ای نیستا  بزرگ با کوچیک خیلی صمیمی هستش  من با هیچ کدوم رابطه ندارم اما میدونم بزرگ چقدر حرف بد پشت جاری کوچیک کرده  اما فعلا این کوچیک نمیدونه 

جاری کوچیک کسی که اومد به ناموسم تهمت زد   فقط دور باش اصلا اهمیت نده

😂😂خیلی جالبه واقعا اونا اینطوری رفتار میکنن که مارو ازار بدن اما خودشون دوبرابر اذیت میشن..این قان ...

منم خیلی اذیت شدم چون خواهر شوهرم هم باهاشون بود

جاری کوچیکه هم حسود

سخت بود ولی شد

وقتی که برادر شوهرم گفت چرا فلانی را دوست داری و اون بهت میگه روانی فهمیدم چقدر سوختن

منم گفتم اون لیاقت دوست داشتن داره شما نه

منم خیلی اذیت شدم چون خواهر شوهرم هم باهاشون بودجاری کوچیکه هم حسودسخت بود ولی شدوقتی که برادر شوهرم ...

نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنن..چی میشه مثل ادم باشن

من که همیشه لعنتش کردم

نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنن..چی میشه مثل ادم باشنمن که همیشه لعنتش کردم

نمیدونم

از وقتی جاری کوچیکه امد همه چیز ریخت به هم

هم پشت سر حرف میزنه هم حسوده

من بعد ۱۰ سال هنوز نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم دلم باهاش صاف نمیشه با اینکه همسایه هستیم

نمیدونماز وقتی جاری کوچیکه امد همه چیز ریخت به همهم پشت سر حرف میزنه هم حسودهمن بعد ۱۰ سال هنوز نتون ...

من خودم جاری کوچیکه‌ام و از وقتی وارد خانوادشون شدم کلا جاریم بهم محل نداد دلیلم نمیدونم حتی روز عقدمم هرچقدر بقیه بهش اصرار کردن که بیا پارچه رو سر عروس رو بگیر یا قند بساب تو جاری بزرگه‌ای قیافه گرفت و نیومد🙄😐😂😂 الان بعد ۴ سال انگار دشمن خونیمه منو میبینه قیافشو یجوری میکنه انگار حالش از یچیزی بهم خورده انقدر تابلو

منم ۲ تا جاریهام با هم خیلی خوب بودند هر سه تا همسایه بودیمیه جاری دیگه هم دارم من با اون خیلی خوبم ...

پس شرایط خیلیا مثل منه منم قبلنا حرص میخوردم افتضاااااح گریه میکردم الان بهترم ولی باز با هم میبینم بهم میریزم

اسی بخدا ارزش حسودی نداره من اصلا شماره جاری هام ندارم حتی فالو ای نیستا بزرگ با کوچیک خیلی صمیمی ه ...

اره عزیزم خودمم میدونم کارم اشتباهه ولی نمیدونم چرا ناراحت میشم

من خودم جاری کوچیکه‌ام و از وقتی وارد خانوادشون شدم کلا جاریم بهم محل نداد دلیلم نمیدونم حتی روز عقد ...

جاریم وقتی من را میبینه خیلی خوبه ولی ذاتش را میشناسم میدونم پشت سر چطوره

پس شرایط خیلیا مثل منه منم قبلنا حرص میخوردم افتضاااااح گریه میکردم الان بهترم ولی باز با هم میبینم ...

اره منم خیلیا را دیدم اینجور هستند

بیخیال میگذره