2777
2789
عنوان

عاشق شدم

104 بازدید | 17 پست

من یه دخترم ۲۱ سالمه به شدت عاشق و شیفته همکلاسسم شدم ازیناهم که اصلا نمیتونم چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش بفهمونم میخوامش الان چندین ماهه که میخوامش نمیدونم دیگه چیکارکنم خیلی هم از خدا خواستمش ولی اصلا جواب نداده نمیدونم منو میخواد یانه ولی فکرکنم نمیخواد وگرنه یکاری مبکرد چیکارکنم فراموشش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا بهت فکر نمیکنهولی اگه بهش نگی، یه روزی یه پیرزن ۸۰ ساله میشی روی نیمکت پارک و میگی هیییی روزگار ...

این بهتره تا خوردشدن غرورش :/ من پشیمونی رو همیشه انتخاب کردم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

محیط دانشگاه نبود میشد ولی متاسفانه بگه نه خیلی سختم میشه

اره بعد میره پیش بقیه همکلاسیات و داستان تعریف میکنه خیلی بده پسره اصلا نشون نداده ازت خوشش میاد ؟ بش نخ بده 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اره بعد میره پیش بقیه همکلاسیات و داستان تعریف میکنه خیلی بده پسره اصلا نشون نداده ازت خوشش میاد ؟ ب ...

یبار اومد خودش ی بحثی باز کرد حرف زد و اینکه همو میبینیم سلام مکنیم و اینکه میدونی ک مادخترا از یکی خوشمون نیاد اصلا نمتونیم تو چشاش نگاه کنیم نمیدونم چکارکنم 

خیای سخته واقعا نمیدونم چجوری از یادمم بره ازونورم خیلی احمقم نشون نمیوم میخامش ازنور اونم مغروره

میفهمم 🤦🏻‍♀️ ترم چندی اگه اخرا نیستی شاید جور شد 

۶

اوه تا حالا با کسی تو دانشگاه رل نزده مطمعنی تنهاس ؟

با رفتارت بهش نشون بده محبتتو و بهش نزدیک شو البته خوب بشناس بعد دل ببند

دلو ک دادم نمیدونم حقیقتا چجوری نزویکش بشم درسشم خوب نیس ک جزوه بخام حزوه هم نمیندیسه واقعا دلم داره مترکه