2777
2789

حتما ظاهر هم به دلتون بشینه و نرمال باشه

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باادم یه دنده وعصبی هم 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

موافقم 

ولی در اکثر موارد ازدواج با این طور افراد 

دختر بیچاره قبل ازدواج نمیدونسته پسره این جوریه چون خونواده پسره نگفتن بهش و پسره هم لو نداده قبل ازدواج خیلی چیزا تا زن و شوهر زیر یه سقف نرن مشخص نمیشه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تایید میکنم حرفتوادم بی عرضه وحشتناکههه

روح ادم داغون میشه همیشه یخچال خالی جیب خالی فقط خواب و تخمه شکستن خوندن اخبار و قمپز در کردن 

یه فروردینی بی حوصله

با کسی که از خدا نمیترسه هم‌ازدواج نکنین

چون خدا ترس بود طرف باعث میشه خیلی جاها انصاف رو رعایت کنه و خیلی کارها رو انجام نده ...

بهترین اعتباره

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

موافقم ولی در اکثر موارد ازدواج با این طور افراد دختر بیچاره قبل ازدواج نمیدونسته پسره این جوریه چون ...

موافق م

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
موافقم ولی در اکثر موارد ازدواج با این طور افراد دختر بیچاره قبل ازدواج نمیدونسته پسره این جوریه چون ...

دقیقا مث شرایط من شب تا صبح میخابه صبح تا شبم میخابه بی خاصیت 

یه فروردینی بی حوصله