2777
2789
عنوان

آخه ستایش

196 بازدید | 20 پست

بابا این فیلم ستایش پخش شده اعصابم خراب شده شوهرم اینقدر از داريوش ارجمند یا همون حشمت فردوس خوشش میاد که نگو جوری نگاه میکنه صحبت میکنه دلم میخواد برق برم قطع کنم

مامان من یه جوری دنبال مبگنه و موقع پخشش باید سکوت باشه انگار بار اوله میبینه

دیالوگاش هم حفظ کردیم 😭😭

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازیگر خوبیه ولی اینکه بخوای از صحبت کردن و کاراش توی این فیلم تقلید کنی به نظرم خوب نیست😁

امضام طولانیه ولی دوسش دارم🥰من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

وای من که اعصابم خرد میشه این فیلم را نگاه کنم همش گریه است

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
من عاشق بازی کردن حشمت فردوس هستم

خداروشکر خانوادم این فیلم رو دوست ندارن

امضام طولانیه ولی دوسش دارم🥰من یک ایرانی عاشق فرهنگ و آداب و رسومم و همزمان یک مسلمان پایبند به اصول و اعتقاداتم هستم.من کاملا مخالفم که بگن باید یکی رو به جای دیگری انتخاب کرد (مثل «یا مذهبی یا آریایی»).چون ریشه ی آریایی ما اصالت ماست 🌿 و مذهب باور ماست ✨. این دو باید در کنار هم باشند تا هویت افتخارآفرین یک ایرانی مومن، بااصالت، آگاه و باافتخار 💚🤍❤️ میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

نزدیکای ما هم یه نفر هست فقط اداشو در میاره به زور خودمو نگه میدادم سیلی نزنم پسره رو

اره یکی بین ماهم هست دیروز بچه آمد گفت بیبین غذا درست کردی افتاد پسر رو یک پست کلی زدم

متنفرم از حشمت بی ادب این چه سریال گوهیه نزدیک عید باید مردم شاد باشن گریه و زاری راه انداختن

دقیقا یه آدم خودخواه و بی ادب و نفهم و اطرافیانش که عین یه مشت کنیز بهش بله قربان میگن . به همسرم گفتم من عروسش بودم آدمش میکردم 

متنفرم از حشمت بی ادب این چه سریال گوهیه نزدیک عید باید مردم شاد باشن گریه و زاری راه انداختن

منم توی فیلم ستایش ازش خوشم نمیاد ولی از بازیگرش خوشم میاد خیلی عالی بازی میکنه نقشهاش رو 

چیه اخه ۱۵ ساله پخش میشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)