2777
2789
عنوان

یه ترسی تو وجودمه از خیانت دیدن

286 بازدید | 24 پست

من تا حالا خیانتی ندیدم و خیانتم نکردم ولی میترسم ...

همونقد میترسم شوهرم‌یوقت ب هر دلیلی بلغزه حتی خودمم میترسم که اشتباهی کنم ...

هر دو از نظر چهره اصلا بهمون نمیخوره متاهل باشیم‌و کم سن تر بنظر میایم ..

اینک میترسم یوقت خیانت بکنه و من نفهمم و تو نفهمی خودم روزگار بگذرونم..ینی دلم میخاد اگ خیانتی اتفاق افتاد بفهمم همون لحظه ..گوشیشو چک نمیکنم شک بهش ندارم اما چون قبل ازدواج دوست دختر زیاد داشت و چهره خوب و سر زبون داره باعث نگرانیه ..خودش ک میگه من این راهارو قبلا رفتم و تهشو دیدم نمیدونم ترسم بیجاس یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم اشتباه زیاد میکنه پدر مادر خودتم تا حالا بهم خیانت کردنه این حتمااا اتفاق میوفته

نه پدر مادرم اصلا خیانت نکردن مادرم مذهبی و بابام همش سرکار و دنبال زندگی بوده حتی وقتشم نکرده ..یجوری میگی حتما انگار هیچ زوجی نبودن بدون خیانت تا حالا

گلم فکرای بد نکن.سوره طلاق همیشه بخون.ایه الکرسی بخون.هرروز ذکرولله خیرالحافظاوهورالرحم الراحمین بخون.وقتی میری پی معنیش میبینی یع چهارچوب امین برات میسازه این ذکر

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

خیانت ممکنه از هرکسی سر بزنه یعنی ی چیز غیر قابل پیش بینیه اونجوری ک من دیدم تو اطرافم یا تو نی نی سایت مردایی شنیدم خیانت کردن ک خیلی عاشق زنشون بودن و زندگی خوبیم داشتن حس خودتو بد نکن فکر خیانت نکن خدایی نکرده جذبش می‌کنی توکلت ب خدا باشه از خدا می‌خوام هیچوقت خیانت نبینی همیشه خوشبخت و خوشحال باشی چون من خیانت دیدم میدونم چه درد بزرگیه دیگه آدم سابق نمیشی💔

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

من مجردم.جدیدا یه سری چیزا از فامیل و آشنا فهمیدم..

زوجی که هنوز سر خونه زندگیشون نرفته بودن و عقد بودن و همش استوری های عاشقانه میذاشتن برای هم ، متوجه شدم یکیشون خیانت کرده.ترس شدیدی دارم.حس میکنم هیچ وقت قرار نیست بتوتم به کسی اعتماد کنم