2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

78 بازدید | 8 پست

کاش جایی بود بدون اینکه ادمو بشناسن.. درددل میکردیم.. یعالمه حرف نگفته دارم... از نزدیکتین ادمای زندگیمم حرف شنیدم و تحقیر شدم و چیزی نگفتم 😔 شاید اگه بگم شما بگید چقدر بیکاری که دغدغت این چیزاست... ولی وقتی برای زندگی تلاش میکنی و بعد ۱۷ سال زندگی حداقل دستت جلوی کسی دراز نیست تو این شرایط اقتصادی... والدین بیان  داشته های ادمو مسخره کنن یا تحقیر کنن خیلی دلت میگیره... بهر حال تو این شرایط در حد توان من و همسرم همین زندگی بوده بدون اینکه کسی کمکمون کنه ولی باز هم ...

غیبت نکنم

من شرایطم باشما فرق داره

ولی منم بخاطر تحقیرهاکه میشم

خیلی ناراحتم

و فقط میگم خدایاتوشاهدی و میبینی

جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر ما هم اون دوره زندگی میکردیم میتونستیم چند تا خونه و مغازه زمین وو...بخریم

الان خیلیا مستأجرن بعدش تو میگی چند تا خونه و مغازه و زمین 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
تو خودت می‌دونی راه درست رو میری چرا ناراحتی بقیه از دید خودشون میگن

آخه میدونی همیشه وقتی بهم میرسیم از خونه ای که خریدیم بد میگن ... یا فامیلای خودشون طرف ۲۰ سال بزرگتر از ماست اونو به رخمون میکشن یا پیشرفتهای فامیل رو ... کلا شوهر من از اول هم بین خانواده جایی نداشت 

غیبت نکنم

آخه میدونی همیشه وقتی بهم میرسیم از خونه ای که خریدیم بد میگن ... یا فامیلای خودشون طرف ۲۰ سال بزرگت ...

تو هم بهشون بگو خداروشکر تو این اوضاع اقتصادی که هیچکی خونه نداره صاحب خونه هستم اوناییم که الان اداشون میشه الان چند تا مغازه و خونه بخرن

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً