2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بی شخصیت

183 بازدید | 13 پست

من پول نقدی کم اوردم و قرار شد  مابقیشو براش واریز کنم

یکم دور شد پیام داد که فک نکن زرنگی میام در خونتون وفلان واسه 10 تومن

نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍  ‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسکرین بگیر 

زنگ بزن مدیریت اسنپ 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من باشم بجای ده تومن صد تومن میزنم میگم خدا هیچکسو ندید پدید نکنه به پشتیبانی هم قشنگ اطلاع میدم میگم هر کسی رو تو اسنپ راه ندید 

یعنی چی میام دم در خونت 

اوسکول 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من باشم بجای ده تومن صد تومن میزنم میگم خدا هیچکسو ندید پدید نکنه به پشتیبانی هم قشنگ اطلاع میدم میگ ...

چرا بخاطر آدم نادان ب خودت ضرر بزنی 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

چند وقت پیشا یه اقایی تعریف میکرد اسنپ اومد خانوم بود راننده هفت قلم ارایش کرده بود ده تا پریسینگ ازش اویزون بود و خلاصه بند کرده بود به مرده و هی حرف میزد و بعدم میگفت یارو منو برده خونه و منم بهش گفتم من اینکاره نیستم و ...

چرا بخاطر آدم نادان ب خودت ضرر بزنی

تا یکم خجالت بکشه و اسکرین بگیرم به پشتیبانی بفرستم بدونه چه کسی داره براش کار میکنه که سر ده تومن اینجوری می‌کنه 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

چون خیلیا نمیدن پول راننده رو

قابل توجه دوستانی که میگن برای ده تومن؟اون راننده خودش و ماشینش رو تو خطر رانندگی توی این خطرات میندازه بخاطر همون ده یا بیست تومن چون مجبوره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چون خیلیا نمیدن پول راننده روقابل توجه دوستانی که میگن برای ده تومن؟اون راننده خودش و ماشینش رو تو خ ...

بله میدونم و منم میخواستم واریز کنم بخدا  دور به دور میرم بیرون وگرنه هرچه زودتر واریز میکردم

نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍  ‌

بله میدونم و منم میخواستم واریز کنم بخدا دور به دور میرم بیرون وگرنه هرچه زودتر واریز میکردم

میدونم 

به دوستانی گفتم که تحقیر میکنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ