2777
2789
عنوان

امروز یکم خون اومد ولی قطع شد

181 بازدید | 14 پست

بچه‌ها من چند وقت پیش رابطه داشتم تو دوره تخم گذاریم بود یکم علائم مشکوکی داشتم ولی امروز یکم خون اومد خیلی هم کم بود ولی الان قطع شد به نظرتون حاملم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خون بیاد یعنی حامله نیستم

ن عزیزم موعدت کیه؟چ مقدار خون اومد

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

۱۴

خون چ مقدار بود ؟خون لانه گزینه بی نهایت کمه در حد یکی دو قطره بعدم صورتی کمرنگه گاهی وقتا قهوه ای خیلی کمرنگ درحد لکه بینی ن زیادتر

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خیلی کم بود رنگش هم کمرنگ هم بود

انشالله ک مثبته