2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
بعدکه فهمیدم یکم شبیهشم خودم سعی کردم بیشترشبیه شم الان صورتمو چاقترکردم ابروهامو مشکی کردم که شبیه ...

صورتتونو چطور چاق کردین ؟

همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا
عزیزم چ ناز خیلی بهم میاید  بمونید برا هم😍 دلم قنج رفت جفت هم دیدمتون

توهنوزاینجایی؟؟؟

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدکه فهمیدم یکم شبیهشم خودم سعی کردم بیشترشبیه شم الان صورتمو چاقترکردم ابروهامو مشکی کردم که شبیه ...

اره تو صورتت لاغرتره کلا ظریف تری

شاید از نزدیک ببینم شباهتت بیشتر بفهمم

مایسا😍😍😍😍 عزیزم چه زیبا. چه پوست خوبی.میشه بگی برای پوستت چه کارهایی میکنی عزیزم؟

واي ب أفريد جون اصلا ب تو نميرسم گلم💋

بيشتر همه سعي ميكنم ارايشم رو زود پاك كنم يني فقط تو مجلس هاي عروسي اينا بيشتر از ٤ ساعت ميمونه،بقيه روزها خيلي زود پاك ميكنم...ابرسان و مرطوب كننده ميزنم و ماسك هم خيلي ميزارم

ماسك ماست جز ماسك هايي ك همش عصرا ميزارم 

قرص ويتامين e ،سي هم ميخورم 

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        

خیلی نازی هارلی جان

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
بچه ها همین یه بار بخدا آخرین باره میترسم❤ساده ام ولی میذارم ببینید 💘😘

هارلی😍😍😍😍😍چه خوشگلی.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
بچه ها همین یه بار بخدا آخرین باره میترسم❤ساده ام ولی میذارم ببینید 💘😘

ای جوووننن فداتشم....خیلی شبیه پروفایلتی😍😍دوسِت دارم😘😘

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
از نظر اخلاقی و هوش هیجانی و عاطفی و شخصیت سوگل سرآمده 

چقد شما لطف داری نه بابا اونطوریم نیست بچه ها تاج سرن و شما

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))