2777
2789
عنوان

#چالش عکس😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1664 پست
من نمیتونم عکس بزارم  ولی میتونم بگم شبیه کی ام😆هانده ارچل بازیگرترکیه ایه من اصن نمیشناختمش ...

وایییی من امشب همش توفکرم تو بودی و نرا..گفتم نیستی چندوقته

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هامن کورشدم دیگه رفتم بخابم...مدیونیداگه رفتم عکس بذارین...مدیونید😁😁

ااا تازه داشتم عکس میذاشتم..‌😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
من نمیتونم عکس بزارم  ولی میتونم بگم شبیه کی ام😆هانده ارچل بازیگرترکیه ایه من اصن نمیشناختمش ...

وای من عاشق اون بازیگرم لااقل نصف صورتتو بزار 

همه را صدا زدم جز خدا...هیچ کس جوابم را نداد جز خدا

بچه ها همتون مثل فرشته ها بودید  😘😘من برم بخابم شمام برید بخابید میگن خاب شب یه چیزه دیگس😂😂بوس بهتون

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

دوستان گفتیم خندیدیم بسی لذت بردیم😙

همتون ماشالله زیبایی ظاهروباطنتون کامل هس😍😍😍

شبتون بخیر😘

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
ااا تازه داشتم عکس میذاشتم..‌😅😅😅

جدی؟؟؟؟؟؟؟؟من بیدارم بیدارررر

من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم..‌... 
وایییی من امشب همش توفکرم تو بودی و نرا..گفتم نیستی چندوقته

جدی؟ 😓توفکرِ من؟😭😱😱😱

مگه داریم مگه میشه

شاید اشتبا گرفتی😓 هل شدم سرم خورد به در تاپیک😆

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

یگونه منم شبیه هارلی کویین ام کپیشم مو نمیزنم😅😅😅❤❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مایسا😍😍😍😍

عزیزم چه زیبا.

چه پوست خوبی.میشه بگی برای پوستت چه کارهایی میکنی عزیزم؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده