2777
2789
عنوان

دلم خنک شد

114 بازدید | 13 پست

مادرشوهرم خیلی اذیتم کرده دلم شکسته ازش پنجشنبه میره مکه امشب مهمونی داره گفتم نمیام زنیکه موزی انقدرنشسته گریه کرده فامیل هاش همشون زنگ میزنن بیاآبروش میره پیش بقیه گفتم چه بهتربزارآبروش بره منم همینومیخوام به شوهرم هم گفتم کل خاندانت صف بکشن جلودرنمیام الان خواهرشوهرم زنگ زده میخوام بیام اونجاکارت دارم گفتم زحمت نکش میخوایی بیایی خرم کنی لازم نکرده یه ساله یه زنگ نزدی حالمونوبپرسی الان یادت افتادیم دیروزشوهرخواهرشوهرم زنگ زده بودصبح داییش الان هم عموش گفتم به شرطی میام بیادبگه غلط کردم عذابت دادم حلالم کن 

چقدر صبر کنیم هیچی نگیم هربلایی خواستن سرمون بیارن بعد ما ب خواسته های اونام عمل کنیم  هرچی ک گفتن چشم بگیم ،اخرم خوششون نمیاد ازمون، پس همینجوری تو مجلساشون ضایعشون کنیم  تا ازمون حساب ببرن   حقشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا فکرکرده یه زره گریه کنه دلم میسوزه پامیشم میرم

بخدا دیگ دوره  هرکی هرچی کرد  تو خوب باش و  مگه سگ گازت میگیره باید گازش بگیری و ... فلان تموم شده ، من انقد تحمل کردم انقد احترام گذاشتم بهتر ک نشدن بدتر شدن   ...