2777
2789
عنوان

به نظرتون ریمل قهوه ای قشنگ میشه🤩

807 بازدید | 17 پست

به نظرتون قشنگه میشه ؟

چشمام قهوه ایه 

تو اینستا خیلی ترند شدن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

نه

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه 

آبی هم خیلی قشنگه

من صورتیه خوشم میاد

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

قشنگه آبی هم خیلی قشنگهمن صورتیه خوشم میاد

آره قشنگه ولی نمیخوام زیاد تو چشم باشه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ولی نه کل مژه ها 

مژه های انتهای بیرونی چشم 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

ولی نه کل مژه ها مژه های انتهای بیرونی چشم

آخه اینایی که میزنن کلشو میزنن و قشنگ میشخ

اره من خواهرم خودش موهاش قهوه روشنه ابرو هاش هم قهوه ایه وقتی میزنه  خیلییی خوشگل میشه 

ولی من با اینکه موهام قهوه ایه یه ابرو و مژه مشکی مشکی دارم عربییی چطور😂 باید برم موهام رو مشکی کنم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ریمل ابی بگیر خیلی قشنگتره تا قهوه ای

آخه نمیخوام زیاد تو چشم باشه 

من همیشه از ریمل قهوه ای استفاده میکنم 

چون ابروها و مژه هام و خرماییه و موهامم قهوهای با رگه های طلایی هست 

همه فکر میکنن مژه های خودم اینقدر بلنده 

و خیلی شیک تر دیده میشه