2777
2789
عنوان

درد و خون موقع ادرار کردن😭

6593 بازدید | 42 پست

سلام خانوما چند وقتیه که‌ موقع ادرار خصوصا اخرش یه درد و احساس فشار عجیبی دارم که به زور میتونم ادرارمو تخلیه کنم اخرشم در حد سه چهار قطره خون ازم میاد کسی همچین مشکلی داشته نمیدونم علتش چیه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونت ادراری داری

نترس

برو دکتر انتی بیوتیک بخور خوب میشی

بهداشتم رعایت کن .. اب زیاد بخور

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

عفونت گرفتي عزيزم

چند وقته؟

چطور تحمل كردي!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

سنگ کلیه نداری؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

وای دقیقا منم اینطور بودم عفونت ادرار عزیزم برو دکتر دارو میده خوب میشی 

چجور تحول میکنی

من یه روز هم تحمل نتونستم بگم خیلی وحشتناکه 

باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

چرا سرییع دکتر 

چارش اینه ..شربت عسل طبیعی با لیمو ترش بخوری اونم نه دوگسه تا لیوان 

بلکه دوتا پارچ دریت کن بزار دم دستت بعد بخور .بعد اونقدر باید بری برای تخلیه ی ادرار که مجاری ادرار عاری از باکتری بشه ..در کنارش دود عنبرالنصری به این صورت که دامن بکن پات ..بعد عنبرالنصاری رو زیر دامن حدود 5 الی 7 دقطیه بگیر تا حسابی دود وارد مجاری بشه ..دوروزه خوب خوب خوب میشی ! دود روزی سه بار