2777
2789
عنوان

رنگ مو

147 بازدید | 22 پست

میخام جلوموهامو رنگ کنم فیس فریم امادودلم نمیدونم رنگ‌کامل کنم یامش دربیارم مش خیلی بهم میاد  مش خیلی روشن کنم رنگ استخونی یا دودی نقره ای میترسم رنگ کامل کنم بهم نیاد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم مث تو موندم فیس فریم در بیارم یا ی رنگ قهوه ای بدون دکلره وهامم بلنده و پر رنگ کامل گفت 8میلیون

رنگ کل موها گرونه من میخام فیس فریم کنم امانمیدونم مش کنم یا رنگ😬 مش خیلی یهم میاد اما رنگ یبار قهوه ای روشن کردم گفتن زیاد بهت نمیاد

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
فیس فریم که من خودم خیلی راضی بودمرنگ کامل هم باز خوب بود بد نبودمش رو اصلا خوشم نیومد

فیس فریممو میگم نمیدونم‌رنگ‌کنم یا مش به من میکن رنگ بهت زیادنمیاد مش میکنی خیلی میاد سرهمین دودلم  یبار موهامو رنگ کردم باکلاه گفتن خیلی بهت اومده شیک شدی 

رنگ کل موها گرونه من میخام فیس فریم کنم امانمیدونم مش کنم یا رنگ😬 مش خیلی یهم میاد اما رنگ یبار قهو ...

ارره دقیقا 

خب فیس فریم کن من پارسال فیس فریم کردم خیلی قشنگ شد 

من بیعانه هم دادم موندم قهوه ای کنم یا فیس فریم 

فیس فریممو میگم نمیدونم‌رنگ‌کنم یا مش به من میکن رنگ بهت زیادنمیاد مش میکنی خیلی میاد سرهمین دودلم ...

خب پس همون کارو بکن ولی جای خوب برو که موهاتو داغون نکنم

فیس فریمتم اگر دوبار شارژه و به پایه ۹ رسیده مش هم همون‌جوری در بیار تا رنگساژ زدی یکدست بشه 

آهان منظورت اینه که فیس فریم رو رنگ کنی یا دکلره ؟

ارهه  😅فقط فیس فریم چون دلم میخاد رنگ استخونی یا دودی نقره ای کنم سرهمین حس میکنم رنگ‌کنم بهم نمیاد مش دربیارم فقط یه تیکه جلوموهامو

تاپیک رنگ موم ببین.جلو موهام مش کردم صدفی با رنگ دودی...

فقط جلوموهاتو؟؟منم موندم مش کنم یا فیس فریم  رنگی که میخام تن دودی نقره ای داره

آره اون که دکلره کنی خیلی قشنگ تره تا رنگ

ینی یه تیکه جلوموهامو مش کنم قشنگ میشه؟؟؟

ینی یه تیکه جلوموهامو مش کنم قشنگ میشه؟؟؟

آره من کرده بودم خیلی خوب بود

نگو مش بگو دکلره

مش اونی هست که از کلاه در میارن واسه همه مو هست

میتونی موهاتو مش کنی جلوشم فیس فریم دکلره کنی همه رو یه مدل روشن کنی اونم خوب میشه