2777
2789
عنوان

رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست
آره من کرده بودم خیلی خوب بودنگو مش بگو دکلرهمش اونی هست که از کلاه در میارن واسه همه مو هستمیتونی م ...

میدونم برهمین گفتم مش😬من حساسیت دارم شدید دکلره و رنگ کنم باید یسانت فاصله ازریشه باشه ب سرم نخوره و اینکه زنگی که میخام روشنه سرهمین مینرسم دکلره بهم نیاد مش خیلی بهم میاد موندم یه تیکشو مش کنم یا نه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اره فقط جلوی موهامه عکسش دیدی

اره عزیزم مبارکت باشه منم موندم مش کنم یا دکلره 

رنگ روشن میخام میترسم بهم نیاد😫

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عزیزم مبارکت باشه منم موندم مش کنم یا دکلره رنگ روشن میخام میترسم بهم نیاد😫

خب دکلره کن مش.بعد ی رنگ عالی بزن روشون شامپاینی هم قشنگه الان عکسش میفرستم برات

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
میدونم برهمین گفتم مش😬من حساسیت دارم شدید دکلره و رنگ کنم باید یسانت فاصله ازریشه باشه ب سرم نخوره ...

با کلاه بزن سرت نمیسوزه من ۴بار بی رنگ کردم تا موهام تن نارنجی شون رفت

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
خب دکلره کن مش.بعد ی رنگ عالی بزن روشون شامپاینی هم قشنگه الان عکسش میفرستم برات

میدونی چون فقط میخام یه تیکه جلوموهامو دربیارم نکرانم اخه رنگو میخام بزارم برای عروسیم کنم چون هزینش بالاس 9میلیون گفتن موهامو😬سرهمین میگم یه تیکه جلوشو انجام بدم یکم تغییرکنم

میدونم برهمین گفتم مش😬من حساسیت دارم شدید دکلره و رنگ کنم باید یسانت فاصله ازریشه باشه ب سرم نخوره ...

من الان نفهمیدم مش منظورت چیه ولی خب اگر حساسیت داری آره همون با فاصله از ریشه رنگ کن اینجوری قشنگتر هم میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز