2777
2789
عنوان

خونوادم اصلا پول نمیدن بهم

258 بازدید | 15 پست

مامان بابام با اینکه دارن ولی خرج کردن برای دخترشون گناهه همیشه براشون تولد کرفتم کادو گرفتم اما تا حالا ی بار هم کادو نگرفتن 

مثلا من حق ندارم به جواهرات مامانم دست بزنم یا بیشتر از یکی دو تا برای کفش مارک پول بدم اصلا جواهراتی ندارم حتی تو بگو به دونه ساعت

اما مامانم این اجازه رو داره چون شوهرش هست جواهرات لباس کفشای مختلف و…. 

دوستای من مامان باباشون ماشین تولد طلا گرفتن ولی مامان بابای من اصلا همچین خرجایی نمیکنن چون عقیده دارن دختر رو شوهرش باید براش بخره نه پدر مادرش 

حسرت همچین تولدایی مونده برام 😕

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")

برای ارامش خودت هم که شده خودتو با دیگران مقایسه نکن و همین که سایشون روی سرته و ادمهای خوب و ابرومندی هستند خداروشکر کن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ارامش خودت هم که شده خودتو با دیگران مقایسه نکن و همین که سایشون روی سرته و ادمهای خوب و ابرومن ...

نه واقعا خداروشکر 🙏🏻

اما برام حسرت شده واقعا

حق داری .تو خونه ی پدر ومادر بخواهیم نظر بدیم میگن به توجه ازدواج کردی اونجا حرف بزن ازدواج میکنیم م ...

وای توروخدا اینو نگو🥺🥺

بابای من به مامانم خیلی خوب حواسش هست حداقل 

اما به عنوان بچه خونه نظر نداریم خدا کنه خونه شوهر اینجوری نباشه🤦🏼‍♀️

سرکار رفتن خیلی خوبه مستقل میشی

چی بگم

الان باید حقوقم مثل بابا باشه بتونم برای خودم همچین خریدایی کنم نه با حقوقی که برای ماها میدن یه مدت رفتم خیلی به درسم لطمه زد مجبور شدم فعلا ول کنم

هیچ وقت خودت رو مقایسه نکنهر خانواده ای یه جور رفتار میکنه یه اعتقاداتی داره

چی بگم من که بین دوستام تنها دختریم خرجش نمیشه