2777
2789

اینو خودم چون همیشه نگرانش بودم گفتم تاپیک بزنم برا خانومای مث خودم، من چون سایز سینه هام کوچیک بود(۶۵ بود) همش نگران بودم شیرم کم باشه یا اصن نداشته باشم، ولی الان شیرم زیادم هستش و سرزیر میشه🥹🥹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند روزه زایمان کردی ؟ الان خوبی میتونی از پس کارهای خونه بربیای . بچه خواب بیداری گریه زاری اینا دا ...

من ۲۲روز گذشته، الان نه کار خونه نمیکنم، کمر درد و لکه بینی دارم، بچمم معمولا شب بیداره🥲

دلستر میخورم، حس میکنم خیلی تاثیر میذاره واقعا بیشترش میکنه

دلستر نخور سنگ کلیه میاره 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

آره، من قبلا فک میکردم امکان نداره من بتونم، همیشه حس بد داشتم

زن داداش من سایز 60 بود خودش 50 کیلو بچه دنیا آورد چهار کیلو یکی چهار و هفتصد تازه طبیعی هم بود. شیرش هم به قدری خوب بود بچه هاش سالم و تپل بودن و آروم. انقدر شیر داشت کاسه پر میشد. مامانم همیشه بهش میگفت بچه هات رو جلو کسی شیر نده چشم میزنن تو رو برو تو اتاق 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

ماشالا، خداروشکرآره برا منم زیاده اصن فک نمیکردم اینجور شه

میدونی مامانم میگفت آدم لاغر چون بدن خودش کالری کمتری استفاده میکنه انرژی بدنش میره تو شیرش. ولی آدم چاق هر چی میخوره صرف بدن خودش میشه. خواهرم سایز 85 به حدی شیرش کم بود. مامانم همینطور. خالم. دختر دایی هام همه 85 دریغ از یه قطره شیر 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏