2777
2789
عنوان

شوهرم زورش میاد برام خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5580 بازدید | 163 پست
مگه خواهر زادهاش بهش محبت میکنن...یاسیاست بخرج میدن که برای اونا خرج میکنه....وای برای زنش نهبنده خد ...

تو نی نی سایت از یه طرف خواهر زاده پیام می‌ذاره داییم بهم محبت می‌کنه زندایی ام ناراحت میشه

از یه طرف زندایی مثل استارتر پیام می‌ذاره چرا شوهرم برای خواهر زاده اش یه کیسه خوراکی خریده!

آخه یه کیسه خوراکی چقدر ارزش داره که آدم بخواد حسادت کنه به یه بچه کوچولو

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

تو نی نی سایت از یه طرف خواهر زاده پیام می‌ذاره داییم بهم محبت می‌کنه زندایی ام ناراحت میشهاز یه طرف ...

ببین اصلا بحث حسادت نیست....بحث یک کیسه خوراکی برای بچه کوچولو هم نیست.......بحث اینه که شوهر اسی به اسی بها نمیده....حالا اگه همین زن هوس خوراکی میکرد همین شوهر میرفت یک کیسه خوراکی برای زنش بگیره؟........آدم از این ناراحت میشه..وقتی میبینه شوهرش برای دوتا فسقل همه کار میکنه،ولی برای همسر نه.  همسر احساس پوچی میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره هستن ...خیلیها اینجورین.....من تو همین سایت خوندم...ی خانومه میگفت ی سوپر مارکتی تو محلمون هست.. ...

اصلا سرم گيج ميره اينارو ميشنوم   آخه مشكلشون چيه؟ مگه اسير آوردن؟ 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😭😭😭

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
اصلا سرم گيج ميره اينارو ميشنوم آخه مشكلشون چيه؟ مگه اسير آوردن؟ 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😭😭😭

دیگه بعضی زندگیا متاسفانه اینطوریه.....بعضی پسرا درست تربیت نمیشن...راهو روش زندگی و همسرداری رو بلد نیستن

[QUOTE=373818498]دیگه بعضی زندگیا متاسفانه اینطوریه.....بعضی پسرا درست تربیت نمیشن...راهو روش زندگی و همسرداری رو بلد ...[/QUOT

بله دقيقا   بعضي خانما قبل از عقد اهميت نميدن به اين نوع رفتارها و فكر ميكنن از غيرت مرده و خوششونم مياد ولي بعد ميبينن گرفتار شدن  واقعا آزار دهندست 😔😔😥

میبیننو اهمیت نمیدن......میگن میریم تو زندگی درستش میکنیم....ولی میبینن که اسیر شدن

بله مثل بعضيا كه ميگن حالا بچه مياريم طرف درست ميشه اخلاقش. اينا اشتباهه كاملا متاسفانه

هروقت رفتی خرید حالاواسه هرچی،لباس ،،کفش ویالباس زیر هرباریه چیزآرایشی بگیر اینجوری به چشمش نمیاد منم اوایل همین کار رو میکردم چون اگه فقط واسه لوازم آرایش میرفتم خرید غرمیزد که من دلم نمیخوادآرایش کنی

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

بله مثل بعضيا كه ميگن حالا بچه مياريم طرف درست ميشه اخلاقش. اينا اشتباهه كاملا متاسفانه

کاملا درسته.......ولی

همه ی آدمها مثل هم نیستن....ممکنه یکنفر با اومدن بچه تغییر کنه...یکنفر تغییر نکنه....کلا باید برای ازدواج عجله نکرد.....باچشم باز انتخاب کنیم

بله مثل بعضيا كه ميگن حالا بچه مياريم طرف درست ميشه اخلاقش. اينا اشتباهه كاملا متاسفانه

کاملا درسته.......ولی

همه ی آدمها مثل هم نیستن....ممکنه یکنفر با اومدن بچه تغییر کنه...یکنفر تغییر نکنه....کلا باید برای ازدواج عجله نکرد.....باچشم باز انتخاب کنیم

ببین اصلا بحث حسادت نیست....بحث یک کیسه خوراکی برای بچه کوچولو هم نیست.......بحث اینه که شوهر اسی به ...

مگه ما تو زندگی شون هستیم که بدونیم به زنش بها نمیده؟

استارتر هم فقط گفته لوازم آرایشی خریدم بعد از ۷ ماه دوباره گفتم بریم شوهرم گفت نه

دیگه چیزی نگفته 

به خاطر همین یک مورد نباید اینقدر بد گفت تا طرف با شوهرش به اختلاف بیفته

در مورد بچه ها هم فقط گفته براشون خوراکی خریده نه اینکه همه کار براشون بکنه

کلا تو تاپیک های نی نی سایت گاهی میبینم از کاه، کوه می‌سازن و سر مسائل بی ارزش زن و شوهر ها رو به اختلاف میندازن.

یه خانمی تو نی نی سایت تاپیک میزد بعد طلاق گرفت تاپیک هاش رو خوندم چقدر شوهرش براش خرید می‌کرده و دوستش داشته ولی شاید دو تا دعواش رو تو نی نی سایت تعریف کرده بود و یک عده ناشی و بی سواد بهش گفته بودن طلاق بگیر و آخر کارش به طلاق رسید 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

مگه ما تو زندگی شون هستیم که بدونیم به زنش بها نمیده؟استارتر هم فقط گفته لوازم آرایشی خریدم بعد از ۷ ...

آره شاید شما درست بگید......

این سایت صرفا برای دردو دله.نه تصمیم گرفتن در مورد زندگی......

برای اینکه حرفی رو که نمیتونیم به کسی بگیم اینجا که کسی مارو نمیشناسه بگیم و دیگران باما احساس همدردی کنن.....نه اینکه تصمیم بگیریمو عملیش کنیم......