2777
2789
عنوان

شوهرم زورش میاد برام خرج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5584 بازدید | 163 پست
مگه خواهر زادهاش بهش محبت میکنن...یاسیاست بخرج میدن که برای اونا خرج میکنه....وای برای زنش نهبنده خد ...

بنظرم این زن نباید به مرحله برسه که اینکارو واسه شوهرش کنه یا تن به ازدواج بده بنظرم چندشه

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ازدواج به معنی مستقل شدن نیستت وقتی نمیده مجبوره باید اول شاغل میشد بعد به فکر ازدواج بود

منظور از مستقل شدن یعنی ازدواج کرده و دیگه از خانوادش جدا شده....ببین هزارو یک چیز به ادم لازمه....از معذرت میخام نوار بهداشتی.لوازم آرایشی...رختو لباس وسیله ی خونه..خوراکی که در طی روز امکان داره هوس کنی....دکتر ..دارو...سنو...ازمایش....آرایشگاه....و...و....و......خیلی چیزهای دیگه...خوردو خوراک آشپز خونه...از برنجو روغنو حبوباتش بگیر تا نون......اینا همه و همه خرجه.....خودتو جای اسی بزار....چند بارباید بری جلوی در خونه ی پدرت و بگی بمن پول بدی،لازم دارم.....مگه کار یکروز دوروزه.......کار یک عمره.....شوهرش باید درست بشه...نه اینکه این بنده خدا برای خرج روزمرش پیش اینو اون گردن کج کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم این زن نباید به مرحله برسه که اینکارو واسه شوهرش کنه یا تن به ازدواج بده بنظرم چندشه

تن به ازدواج بده؟؟؟!!

خوب بنده خدا ازدواج کرده دیگه......

مگه میشه زنو شوهر باشی تو ی خونه زیر یک سقف زندگی کنی و اینکارهارو برای شوهرت انجام ندی؟!🙄🤔🤔

تن به ازدواج بده؟؟؟!!خوب بنده خدا ازدواج کرده دیگه......مگه میشه زنو شوهر باشی تو ی خونه زیر یک سقف ...

ن منظور برای چندش اینکارو انجام بدم ازدواج کنم خیلی حالم بهم  میخوره

منظور از مستقل شدن یعنی ازدواج کرده و دیگه از خانوادش جدا شده....ببین هزارو یک چیز به ادم لازمه....ا ...

ن منظورم چیزایی که نمیخره انجام نمیده 

ازدواج تو سن کم نتیجش اینه

ن منظورم چیزایی که نمیخره انجام نمیده ازدواج تو سن کم نتیجش اینه

همیشه هم اینطور نیست

ازدواج همش شانسه....مثل هندوانه ی نبریده....واقعا قدیمیها درست میگن که

پیشونی،،پیشونی ،منو کجا میشونی.....

یا میگن عروس پشت پرده،،،،،قسمتت کجا میگرده

هییییی

همیشه هم اینطور نیستازدواج همش شانسه....مثل هندوانه ی نبریده....واقعا قدیمیها درست میگن کهپیشونی،،پی ...

خب وقتی اینجوره ادم باید به عقلش رفتار کنه شاغل باشه که بعدا مشکل خرد راحت طلاق بگیره

خب وقتی اینجوره ادم باید به عقلش رفتار کنه شاغل باشه که بعدا مشکل خرد راحت طلاق بگیره

اره حرف شما کاملا درسته....ولی خوب عقل تو کله نیست،،،..عجولیم.

فکر میکنیم این اولینو آخرین خواستگاره.....فکر میکنیم اگه به این بله نگیم،دیگه تو خونه میترشیم.....تو فامیلو نگاه میکنیم که کوچیکتر از ما شوهر کردن...بچه دارن....ما مجردیم.....این فکرهای بی پایه و اساس رو میکنیم..که با مخ میخوریم زمین......

الان من خودم تا دخترم نره سر کارو دستش تو جیب خودش نره....امکان نداره شوهرش بدم...بهش میگم فقط درس بخون...با درس خوندنه که به یکجا میرسی وهمیشه زبونت بلنده...همیشه برنده ای

خب مجرد مبمونیم واقعا چندشه مخصوصا رابطه ادم حالش بهم میخورا

تا کی میخای مجرد بمونی؟

باید با چشم باز ازدواج کنی،،،با عقل و منطق ..به خودت فرصت‌فکر کردن بدی.....کیس مناسبو انتخاب کنی...نه اینکه هر کی از راه رسید گُلُو از دستش بگیری و بلهههه رو بگی.....

نه ازدواجو رابطه اگه درست باشه اصلا چندش و حال بهم زن نیست...باید طرف مقابلتو عاشقانه دوسش داشته باشی.....دوست داشتن تو این امر خیلی مهمه

زنی که قبلاً طلاق گرفته باید برای شوهر جدید اعتماد سازی کنهخواهر شوهر منم جدا شده اونقدر با همسر دوم ...

عزیزم این آقا هم ازدواج دومشه چرا این آقا نباید اعتماد سازی کنه؟اعتماد سازی فقط مختص خانومه؟

عزیزم این چه سوالیه.....لوازم ارایش خراب میشه...تموم میشه...میشکنه....گُم میشه....خونه گرمو سرد میشه ...

درست میگین 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜