2777
2789
عنوان

تنظیم خواب بچه های دوسال و نیم

102 بازدید | 9 پست

یکی یک و نیم سالشه  یکی دونیم سالشه از ساعت چهار شب تا الان بیدارن الآنم کارتن می‌بیننن  شبم ساعت ۱۲ خوابیدن همیشه همینه خسته شدم 

وای خدا چ بد . س ساعت ۹ کل خونه رو خاموشی بزن . حتی اگه نخوابیدن مهم نیست فقط نزار روشن کنن. بگو ۱۲ شده باید بخوابیم .‌چند  شب که سر ساعت خاموشی بزنی ۹ میخوابن 

فقط باید تحملت زیاد باشه که اگه پا شدن تو پا نشی و روشن نکنی .خودتونو باید ب خواب بزنین.

خدايا آن ده ,كه آن به

وای خدا چ بد . س ساعت ۹ کل خونه رو خاموشی بزن . حتی اگه نخوابیدن مهم نیست فقط نزار روشن کنن. بگو ۱۲ ...

آخه بلند برقا رو روشن میکنن دوتایی تلویزیونم روشن میکنن میرم سراغ یخچال درشو باز میزان نمیشه بلند نشم. اینقدر جیغ می‌کشن کارتن بزن یا گوشی بده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بلند برقا رو روشن میکنن دوتایی تلویزیونم روشن میکنن میرم سراغ یخچال درشو باز میزان نمیشه بلند نش ...

یا خدا اون یکساله که بلد نیست.دو ساله نیمه را واسش جایزه بزار ۹ تا ۱۰بخوابه.بگو پویا تموم میشه دیگه یعنی وقت خوابه هر که نخوابه نمیدونم جایزه بهش تعلق نمیگیره.از تلویزیون میبینن .بگو این جایزه را تلویزیون اورده واست .جاشو پهن کن.خودتم باهاشون بخواب لامپ ها هم خاموش.

آخه بلند برقا رو روشن میکنن دوتایی تلویزیونم روشن میکنن میرم سراغ یخچال درشو باز میزان نمیشه بلند نش ...

تلویزیونو از برق بکش . بزار پاشن بچرخن حتی.

ولی تو پا نشو . گوشی هم نده . از اول روز قایم کن بگو گم شده ‌ 

‌نزار ببینن .‌کار هم داشتی نسون نده برو تو اتاق

بخدا مغزشون کوچیک میشه با موبایل . دیدم ک میگم

بعدمند روز ببینین نییا عمراااااا سراغشو بگیرن . فقط نباید کوتاه بیای

اگ کوتاه بیلی میدونن بلاخره ب هدفشون میرسن همیشه هکین کارا رو بدتر انجام میدن . من دوتا پشت هم داشتم ک عین تو....چند روز تحمل گردم همه چیو تا بلاخره موفق شدم

خدايا آن ده ,كه آن به

نوبت گرفتین؟ کسی دیدین پیشش عمل کنه راضی باشه مطبش رفتین؟

هیچکسو ندیدم فامیلم عمل کرده باشه پیشش ولی کارش خیلی میاد نه حصوری هم نرفتم جدیدا چند روز دگ میخام برم بهتون خبر میدم حتما