دیروز اولین تولدم بد عقدم بود نامزدم هیچ کاری برام نکرد بد ک بهش گفتم باهام قهر کرد ولی من برا تولدش سنگ تموم گذاشتم بهش گفتم برا من یا درست تولد بگیر یا استوری فیک نزار زشته اولین تولد بد عقدمونه قهر کرد از شدت ناراحتی خابم نمیبره تپش قلب گرفتمه😄🥺
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
گرچه ربطی به این چیزا نداره یه هدیه کوچولو و تبریک ساده هم ماهارو خوشحال میکنه،، البته شمارو نمیدونم
[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️
شغلش چیه؟گرچه ربطی به این چیزا نداره یه هدیه کوچولو و تبریک ساده هم ماهارو خوشحال میکنه،، البته شمار ...
تو شرکت کاشی کار میکنه وضش خوبه میگه من پولمو واسه این چرت وپرتا خرج نمیکنم میخام عید عروسی بگیرم من ب ی کیک راضی بودم ی شاخه گل ک بدونم واسه طرفم مهمم
تو شرکت کاشی کار میکنه وضش خوبه میگه من پولمو واسه این چرت وپرتا خرج نمیکنم میخام عید عروسی بگیرم م ...
همینارو بهش گفتی چی جوابتو داد؟
[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️
گف باشه برا سال دیگه هرسال همینه تو دوستی هم میگف سال بد عقدم میگه سال بد بد من از همین الان واسه بر ...
این که هر سال اینو میگه دیگه درست بشو نیست😑
چرا بعضی اوقات آقایون درک نمیکنن آخه😑
یبار با آرامش و بدون دعوا بهش بگو با یه شاخه گل ساده هم خوشحال میشم و این چیزا
گرچه اهمیتی نداره آدم دوست داره خود طرف یادش باشه از طرف ما گفته بشه که دیگه ارزشی نداره