2777
2789
عنوان

خودکشی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 28 پست
عزیزم برو دکتر..توروخدا ب فکرخونوادت باش بعدازخودت چی به سرشون میاد من الان ۳ماهه ک مادرم شبوووو روز ...

دکتر رفتم 

دارو هم میخورم 

ی مدت قطع کردم حالم بد شد 

الان هر کاری میکنم خوب نمیشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر رفتم دارو هم میخورم ی مدت قطع کردم حالم بد شد الان هر کاری میکنم خوب نمیشم

بری پیش روانشناس بدون دارو خیلی بهتره 

بعد اینکه خودت آگاهی وسواس داری بری پیش روانشناس درمان میشی 

دکتر رفتم دارو هم میخورم ی مدت قطع کردم حالم بد شد الان هر کاری میکنم خوب نمیشم

عیب نداررره دووم بیار قوی باش عزیزم منم وسواس دارم حالایکی بیشتریکی بیشتر.گول شیطونو نخور عزیزم بخدا اونور بدترسرت میاد دورت بگردم الان دستت بازه ولی اون ور هیییچ قربونت برم.یه سربرو مشهد گلم

..

برادر منم مثل شما بود رفت متخصص مغز و اعصاب و چندسال دارو مصرف کرد کاملا درمان شد.

باید مراحل درمانت رو تکمیل کنی. در کنارش تغذیه مناسب داشته باش. میوه و سبزیجات زیاد بخور. حتما حتما ورزش کن. 

یه جاهایی هم هست 

مرکز نقشه برداری مغز bmi 

خیلی جالبه بنظرم با یه سری دستگاه که وصل میشه به سر اینچیزا رو درمان می کنن. شنیدم خیلی هم خوب جواب میده. گوگل کن میفهمی چیه

دکتر و دارو یه تلقینه 

همچیز توی مغز تو هست 

مغز قدرتی داره که صد تا دارو و دکتر ندارن 

دکتر فقد بلده چطور مغزتو رام کنه اونم اگه خودت کنترلش کنی حل میشه ولی سخته اگر بخای میتونی

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

دکتر و دارو یه تلقینه همچیز توی مغز تو هست مغز قدرتی داره که صد تا دارو و دکتر ندارن دکتر فقد بلده چ ...

نه برای ایشون دارو لازمه. هروقت به حالت عادی برگشت اونوقت باید مشاوره و چیزای دیگه رو در کنار دارو پیش ببره